FERSK SUKSESS: Amerikalinjen har ikke vært åpen lenge, men hotellet har gjort inntrykk på leserne til Condé Nast. Foto: Nordic Hotels & Resort

Amerikalinjen best i Nord-Europa

Leserne til verdens største reiselivsmagasin har kåret Amerikalinjen til Nord-Europas beste hotell.

Publisert Sist oppdatert

Det er i den årlige hotellundersøkelsen til reiselivsmagasinet Condé Nast at Petter Stordalens hotell Amerikalinjen ved Oslo S nå går til topps. Kåringen, som har fått 600 000 stemmer fra leserne, slår fast at hotellet som åpnet i mars i år er Nord-Europas beste hotell. Samtidig ble hotellet, som er en del av Nordic Hotels & Resort, kåret til det fjerde beste i hele Europa.

– De har klart det som skulle være umulig. Condé Nast Traveler er verdens mest prestisjefylte hotellkåring og norske Amerikalinjen kaprer førsteplassen i Nord Europa i løpet av sitt første år. Det er rett og slett ufattelig imponerende, og det beviser at man kan oppnå de mest utrolige ting hvis man tør å sette seg hårete mål. Jeg er vanvittig stolt av teamet på hotellet. De har klart å skape unike gjesteopplevelser for sine besøkende og nå har internasjonale gjester stemt dem frem som nummer én i Nord Europa. Jeg bøyer meg i støvet, sier Petter Stordalen ifølge Hotellmagasinet.no.

Det er ikke første gang at et Petter Stordalen-hotell stikker av med seieren i kåringen Nord-Europas beste hotell. I 2016 kåret Condé Nasts lesere The Thief til Nord-Europas beste hotell.

Se Estate Play, hvor Petter Stordalen forteller om drømmen om Amerikalinjen her:

Powered by Labrador CMS