Aktuelt

Amerikalinjen best i Nord-Europa

Leserne til verdens største reiselivsmagasin har kåret Amerikalinjen til Nord-Europas beste hotell.

FERSK SUKSESS: Amerikalinjen har ikke vært åpen lenge, men hotellet har gjort inntrykk på leserne til Condé Nast. Foto: Nordic Hotels & Resort
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er i den årlige hotellundersøkelsen til reiselivsmagasinet Condé Nast at Petter Stordalens hotell Amerikalinjen ved Oslo S nå går til topps. Kåringen, som har fått 600 000 stemmer fra leserne, slår fast at hotellet som åpnet i mars i år er Nord-Europas beste hotell. Samtidig ble hotellet, som er en del av Nordic Hotels & Resort, kåret til det fjerde beste i hele Europa.

– De har klart det som skulle være umulig. Condé Nast Traveler er verdens mest prestisjefylte hotellkåring og norske Amerikalinjen kaprer førsteplassen i Nord Europa i løpet av sitt første år. Det er rett og slett ufattelig imponerende, og det beviser at man kan oppnå de mest utrolige ting hvis man tør å sette seg hårete mål. Jeg er vanvittig stolt av teamet på hotellet. De har klart å skape unike gjesteopplevelser for sine besøkende og nå har internasjonale gjester stemt dem frem som nummer én i Nord Europa. Jeg bøyer meg i støvet, sier Petter Stordalen ifølge Hotellmagasinet.no.

Det er ikke første gang at et Petter Stordalen-hotell stikker av med seieren i kåringen Nord-Europas beste hotell. I 2016 kåret Condé Nasts lesere The Thief til Nord-Europas beste hotell.


Se Estate Play, hvor Petter Stordalen forteller om drømmen om Amerikalinjen her:

Ny regionleder i Oslo
Karriere
Advarer gårdeiere etter utelivssuksess
Play
– Alle snakker om «flyskam», men dere står jo for 40 prosent av verdens CO2-utslipp
Tech
Ukens tips: Ekspropriasjon og rettslig vern
Juss
Kjøperen av Carew-eiendommen tredoblet overskuddet (+)
Analyse
Les alle PLUSS sakene! Klikk her!
Selger for 1,6 milliarder
Transaksjoner
Byggherrehjørnet: Force majeure i entrepriseforhold
Juss
109 leiligheter for 500 millioner (+)
Bolig
Langer ut mot Byantikvaren
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.