NYE FREDENSBORG-TOPPER: Kristian Berentsen og Torstein Håland går inn i ledelsen i Fredensborg.

Fredensborg henter nye nøkkelansatte

Ivar Tollefsens eiendomsselskap henter Kristian Berentsen fra Hospitality Invest og Torstein Håland fra Entra.

Publisert Sist oppdatert

De to nye medarbeiderne skal styrke administrasjonen til Fredensborg. Kristian Berentsen blir juridisk direktør, mens Torstein Håland blir leder for controlling. Berentsen kommer fra stillingen som juridisk direktør i Hospitality Invest (Adolfsen Group). Han har tidligere vært konsernadvokat i Entra og senioradvokat i DLA Pioer og er utdannet jurist. Håland kommer fra stillingen som konserncontroller i Entra og er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Heimstaden har passert 50.000 leiligheter i Nord-Europa, har ytterligere 12.000 under bygging og ekspanderer i alle markeder. Samme positive utvikling opplever Fredensborg Bolig, Fredensborg Fritid og Utleiemegeleren som betydelige aktører i det norske bolig- og fritidsmarkedet. Løpende utvikling av egen organisasjon er det viktigste og mest spennende vi gjør. Nye mennesker bringer ny kunnskap og vitalitet. Kompetanse, kraft og foroverfart øker, sier Ivar Tollefsen.

– Kristian og Torstein har solid erfaring og tilfører oss verdifull kompetanse. Det er gledelig og inspirerende at flinke folk har lyst til å jobbe sammen med oss, fortsetter Tollefsen.

De to nye ansettelsene er de seneste i en lang rekke med rekrutteringer for Fredensborg. Selskapet har hentet inn den tidligere Entra-sjefen Arve Regland som finansdirektør og den tidligere Solon Eiendom-sjefen Andreas Martinussen som CEO i Solon Eiendom. Fredensborg har også hentet Magnus Nordholm fra Heimstaden til sjefsjobben i Fredensborg, og tidligere COO i Intrum AB som chief digital officer, samt Christian Fladeland fra Colliers Danmark som leder for Heimstadens investeringsavdeling.

Powered by Labrador CMS