Transaksjoner

Kjøper tre nye eiendommer

AKA har kjøpt tre helt nye handelseiendommer med et samlet areal på 6200 kvadratmeter.

NYE HANDELSEIENDOMMER: AKA har kjøpt to eiendommer som er leid ut til Europris og en som er leid ut til Felleskjøpet. Foto: AKA.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

AKA har slått seg opp som Norges store aktør innenfor handelseiendom, med over 200 eiendommer leid ut til kjeder som Rema 1000, Europris, Kiwi og Coop. I sommer kjøpte selskapet en portefølje med 20 eiendommer fra Ragde Eiendom og Breidablikk Eiendom.

Nå har AKA kjøpt tre splitter nye handelseiendommer. To av de nye eiendommene befinner seg i Trøndelag, mens en ligger i Møre og Romsdal.

Eiendommen i Møre og Romsdal ligger i Herøy kommune og er eid ut til Europris. Kjeden åpnet sin butikk nummer 262 i det nye bygget i midten av mai tidligere i år.

I Bjugn i Trøndelag ligger den andre eiendommen som AKA har kjøpt. Også den er leid ut til Europris, som flyttet til det nye bygget fra et kjøpesenter i juni i år. Begge de to nye Europris-byggene har et areal på 1 365 kvadratmeter, og er kjøpt av Handelsbygg.

Den tredje eiendommen som AKA har kjøpt er et nytt bygg i Namsos som er leid ut til Felleskjøpet. Butikken åpner nå i begynnelsen av september, og det er den første eiendommen til AKA som er leid ut til Felleskjøpet.

 

Nå går starten for prosjektet til 300 mill (+)
Bolig
Malling med digital storsatsing
Tech
– Gjeninnfør momsfritaket på offentlig infrastruktur
Aktuelt
Kan revolusjonere morgendagens hyttebygging (+)
Utvikling
Har registrert feil i eiendomsskatten i Oslo
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
UtviklingsABC – Del 3 – Innledende om kjøp av utviklingseiendom
Juss
Advarer mot byggebrems i nord
Utvikling
– Vi kommer ikke langt med 150 millioner (+)
Utvikling
Her blir det 12.000 kvadratmeter lager
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.