Utvikling

Nå skal milliardprosjektet bygges

Schage Eiendom valgte Insenti for å bygge Rortunet i Røyken kommune.

MILLIARDPROSJEKT: Insenti skal bygge Rortunet i Slemmestad for Schage Eiendom.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

 

– Med nye Rortunet ønsker Schage Eiendom å bidra til sentrumsutviklingen av Slemmestad, sier administrerende direktør Egil Svoren i en pressemelding.

Prosjektet består av å bygge et nytt kjøpesenter der det gamle sto, med over 12.500 kvadratmeter handel i første etasje. Andre etasje er satt av til helse og velvære og supplerende handel, slik at selve handelssenteret utgjør totalt ca 17.500 kvadratmeter. Oppå kjøpesenteret skal det bygges 122 leiligheter i fem boligblokker.

LES OGSÅ: Satser over en milliard kroner

I tillegg blir det 24.000 kvadratmeter med innendørsparkering og utvidelse av noen lokale veistrekninger. Schage Eiendom investerer over en milliard kroner i prosjektet og flere enn 90 kjøpere har allerede skrevet boligkontrakt over to år før innflytting.

– Rortunet har vært et sterkt handelspunkt i regionen, men trengte sårt en oppgradering. Med utbyggingen håper vi på ny giv og fart til den videre utviklingen av Slemmestad sentrum. Kjøpesenteret vil sikre mange lokale arbeidsplasser, og pendlerparkeringen vi skal bygge vil bidra til økt bruk av kollektivtrafikk. På grunn av det gode samarbeidet vi har hatt med Skøyen Atrium III, velger vi å gjennomføre prosjektet med Insenti, påpeker Svoren.

LES OGSÅ: Kutter kjøpesenterdelen til fordel for boliger

– Vi er stolte over at Schage Eiendom valgte oss. Det blir en spennende utfordring for vår organisasjon, sier adm. direktør Bjørn R Grepperud i Insenti.

Rivning av gamle Rortunet kjøpesenter er ferdig, og pelearbeidene er godt i gang. Graving og betongarbeider starter i august. Kjøpesenteret skal ferdigstilles i slutten av 2021 mens boligkjøperne skal flytte inn i første kvartal 2022.

Det nye Rortunet er tegnet av arkitektfirma Halvorsen & Reine.

 

 

 

 

Vil skrote boligprosjekt for park
Bolig
Er blitt femte største hotell i sentrum (+)
Aktuelt
Utleiers ABC – Del 15 – Utleiers vedlikeholds- og utskiftningsplikt
Juss
Har eiendommer for tre milliarder kroner (+)
Analyse
Mange muligheter i handelseiendom (+)
Aktuelt
Les alle PLUSS sakene! Klikk her!
Solgte 23 av 52 leiligheter i forhåndssalget
Bolig
Ønsker 40 boliger og næring på Sæter (+)
Bolig
Bunnen nådd for bankmarginene
Aktuelt
Dette er Eiendomsspars prosjekt for 2020
Play