NYE: Randi Lunke (tv) og Ellen Stupar Krogsgård er to av de nye medarbeiderne til Insenti.

Tre nye til Insenti

Insenti AS vokser videre med tre nye medarbeidere.

Publisert Sist oppdatert

Høy etterspørsel etter prosjektledelse bidrar til at Insenti har ansatt tre nye medarbeidere. Selskapet driver innen prosjektutvikling og prosjektledelse i Oslo- og Østlandsregionen.

Randi Lunke er ansatt som miljørådgiver i Insenti, og kommer fra tilsvarende stilling i rådgivning og konsulentselskapet WSP Norge AS. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU i bygg og miljøteknikk, og har solid erfaring innen BREEAM, energi- og miljørådgivning.

Ellen Stupar Krogsgård er ansatt som prosjekteringsleder i Insenti, og skal bidra i Insenti sitt eget prosjekt på Tårnåsen i Oppegård. Hun kommer fra stilling som prosjekteringsleder i entreprenørselskapet NCC, og har også erfaring fra byggherre fra Höegh Eiendom.

Lasse Huseby går inn i Bygg-avdelingen til Insenti. Han har 30 års erfaring fra byggebransjen, blant annet fra entreprenørselskapene Skanska og sist Bermingrud Entreprenør.

De tre nye medarbeiderne skal rett inn i prosjekter som blant annet Tårnåsen ved Kolbotn i Oppegård, som er et bolig- og næringsutviklingsprosjekt eid av Insenti og Daiymo AS.

– Ansettelsene viser at vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og løsninger, sier Bjørn Grepperud som er adm. direktør i Insenti AS. Insenti har blant annet utviklet en egen modell for gjennomføring av store prosjekter, og Insenti har gjort dette med svært gode resultater for byggherren siden 2004, sier adm. direktør Bjørn Grepperud.

Powered by Labrador CMS