Transaksjoner

Scala kjøper kjøpesenter

Scala Eiendom har kjøpt kjøpesenteret CC Drammen fra NIAM.

SIKTER HØYT: CC Drammen sikter mot en kjøpesenteromsetning på 430 til 450 millioner kroner i år.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Den nordiske fondsgiganten NIAM har eid CC Drammen siden 2012 og gjennomførte i 2016-2017 en større rehabilitering av senteret. Nå kjøper kjøpesenterkjeden Scala Eiendom senteret, som har leietakere som Spar, Vinmonopoler, Rusta og G-Max.

– Dette er en flott eiendom med en knallbeliggenhet. Senteret har sterke leietagere og opplever god vekst i besøk og omsetning etter at forrige eier har gjort viktige og gode grep. Vi gleder oss til å videreutvikle mulighetene som ligger i CC, både på kort og lang sikt. Vi ser det som naturlig at vi spiller en aktiv rolle i den utviklingen som skal skje på og rundt eiendommen de nærmeste årene. Dette er en del av Drammen som kommer til å endre seg mye og som kommer til å oppleve sterk vekst, sier Hans Jørgen Mørland, administrerende direktør i Scala Eiendom AS.

Han forteller at Scala Eiendom sikter inn mot en senteromsetning på mellom 430 og 450 millioner kroner i 2019. Det er Citycon som har stått for forvaltningen av senteret for NIAM, men Scala Eiendom tar over den selv etter kjøpet.

– CC er ett kjøpesenter med stort fremtidig potensiale og vi er glade for at et sterkt industrielt selskap som Scala nå tar over stafettpinnen. De overtar et kjøpesenter med en spennende beliggenhet mellom Drammen sentrum og den fremtidige byutvikling med nytt sykehus og Fjordbyen på Lierstranda, sier Kjell Sagstad i Niam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kåret Beste Bygg i nord
Aktuelt
Store planer for byens indrefilet
Utvikling
Slik blir det nye regjeringskvartalet
Play
Eiendomsbesitter ut mot høyder
Utvikling
Tidligere fabrikkeiendom blir boliger (+)
Bolig
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Nytt skjeggkretap for boligkjøpere (+)
Juss
Ukens tips: Ugyldige rekkefølgekrav
Juss
Byggestart på Billingstad
Bolig
Hevder OPS må revideres
Aktuelt