GÅR TIL SELVAAG EIENDOM: Emelie Tornberg går fra NSW arkitektur til Selvaag Eiendom.

Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen

Selvaag Eiendom har ansatt Emelie Tornberg som utvikler med ansvar for strategi tilknyttet plan og arkitektur.

Publisert Sist oppdatert

Selvaag Eiendom skal vokse videre, både ved kjøp av nye eiendommer og gjennom flere utviklingsprosjekter og optimalisering av eksisterende eiendommer. Selskapet vil derfor styrke utviklingsteamet med ansettelsen av Emelie Tornberg som utvikler med ansvar for strategi tilknyttet plan og arkitektur.

Emelie Tornberg har en mastergrad i arkitektur fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og har også studert ved The Royal Academy of Fine Arts i København og LTH-fakultet for ingeniørkunst i Sverige. Hun kommer fra stillingen faglig leder og partner i NSW arkitektur. Tornberg har også vært ansatt i Narud Stokke Wiig og Haptic Architects.

– Når vi nå skal styrke oss ytterligere innen utvikling er det naturlig for oss å innhente spisskompetanse. Emelie har bred erfaring innen arkitektur, strategi og prosess, plan, stedsutvikling og konseptarbeid. Hennes kompetanse vil på alle måter gjøre oss sterkere når vi nå rigger oss for flere utviklingsprosjekter, optimalisering og rehabiliteringer, sier Magnus Skallerud, utviklingsdirektør i Selvaag Eiendom.

Adm. direktør Cecilie Martinsen.

– Selvaag Eiendom er nå rigget for ytterligere satsning på utvikling, og vi er svært fornøyde med å få en ressurs som Emelie med på laget. Dette styrker vår kompetanse og vi er nå klare for flere og nye spennende prosjekter» sier adm. dir. Cecilie Martinsen.

Powered by Labrador CMS