NY: Kristina Alvendal er valgt som nytt styremedlem i AF Gruppen, sammen med Kjetel Digre. Foto: AFG

Utvider styret og tilfører ny kompetanse

På ordinær generalforsamling i AF Gruppen 15. mai ble Kristina Alvendal og Kjetel Digre valgt som nye styremedlemmer. Styret ble samtidig utvidet og består nå totalt av ti personer.

Publisert Sist oppdatert

– Dagens gjenvalg av fem aksjonærvalgte styremedlemmer kombinert med Kristina og Kjetels inntreden sikrer god balanse mellom kontinuitet og ny inspirasjon. Vi er veldig tilfreds med at styret utvides, og at vi får tilført økt kompetanse innen myndighetskontakt, prosjekter offshore og eiendomsutvikling i Sverige. Samlet blir vi enda bedre rustet til å sikre lønnsom vekst i våre segmenter, sier styreleder Pål Egil Rønn i en pressemelding.

LES OGSÅ: Bygger kombisenter for en halv milliard

Styret består nå av Pål Egil Rønn, Borghild Lunde, Arne Baumann, Hege Bømark, Kristian Holth, Kristina Alvendal, Kjetel Digre, Kenneth Svendsen, Arne Sveen og Hilde Wikesland Flaen (de tre sistnevnte er ansattvalgte representanter).

Kjetel Digre er en av Norges mest kompetente prosjekteksperter og er i dag SVP Operations i Aker BP. Han har en lang karriere i Equinor med ledererfaring fra store prosjekter. Digre har en MSc Subsea Engineering with Distinction fra Herriot-Watt.

Jurist Kristina Alvendal bringer med seg bred erfaring fra svenske eiendomsutviklingsprosjekter og god myndighetsforståelse som mangeårig politiker med ansvar for store plan- og byutviklingsprosjekter. Hun eier og leder i dag et eiendomsutviklingsselskap, og har tidligere vært CEO for Airport City Stockholm, Viseborgermester i Stockholm med ansvar for by- og eiendomsutvikling, samt innehatt ulike politiske verv.

Powered by Labrador CMS