Transaksjoner

Kjøper for å utvikle 300 boliger

JM har signert en betinget avtale om eiendomskjøp for boligutvikling på Røa i Oslo.

BOLIGER: Røa Næringspark i Aslakveien blir om noen år forvandlet til boligområde. Foto: Google Maps
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Den aktuelle eiendommen er Røa Næringspark i Aslakveien, 500 meter fra gardeleiren på Huseby. JM ser for seg at reguleringsplanen er ferdig i 2023, deretter fullføres avtalen og kjøpesummen fastslås. For selskapet betyr dette en mulighet å bygge om lag 300 leiligheter.

LES OGSÅ: Bygger en helt ny bydel på togstasjonen

– Eiendommen på 15,2 mål eies i dag av EOV Holding og har flere leietakere. Den en sentral beliggende med gangavstand til service, T-bane og buss, samt nærhet til Oslomarka. Den passer fint inn i vår tomtebank og området har stort potensial da dette er den siste industrieiendommen i et etablert boligområde, sier regiondirektør Hilde Vatne i JM Oslo.

– Vi har gjort volumstudier og ser for oss rundt 300 leiligheter, uten at noe er bestemt ennå. Nå skal vi inn i en regulær reguleringsprosess, og hvis den blir ferdig i 2023 skal vi gå inn i detaljprosjekteringen. Går alt dette som det skal er vi klare til å gå ut i markedet året etter, påpeker kommunikasjonsdirektør Kjell Kvarekvål.

Fakta

EOV Holding eies ifølge proff.no av:

Wenche Hauschild Byholt, Karin Hauschild Skjerden, Knut Andre Hauschild Skjerden, Pål Henning Byholt, Monica Hauschild Skjerden-Jensen og Bjørn Thomas Byholt. De eier også selskapet Eiendom Oslo Vest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger 225 leiligheter for 535 millioner
Bolig
Kjøpte Oslo-leilighet full av skjeggkre. Får ikke erstatning
Juss
Hopper av kampen om NRK-tomten
Bolig
Frigjør familieboliger i etablerte områder (+)
Bolig
Ukens tips: Endringer i aksjeloven
Juss
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
Passerer milliarden i sommer
Bolig