Transaksjoner

Kjøper for å utvikle 300 boliger

JM har signert en betinget avtale om eiendomskjøp for boligutvikling på Røa i Oslo.

BOLIGER: Røa Næringspark i Aslakveien blir om noen år forvandlet til boligområde. Foto: Google Maps
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Den aktuelle eiendommen er Røa Næringspark i Aslakveien, 500 meter fra gardeleiren på Huseby. JM ser for seg at reguleringsplanen er ferdig i 2023, deretter fullføres avtalen og kjøpesummen fastslås. For selskapet betyr dette en mulighet å bygge om lag 300 leiligheter.

LES OGSÅ: Bygger en helt ny bydel på togstasjonen

– Eiendommen på 15,2 mål eies i dag av EOV Holding og har flere leietakere. Den en sentral beliggende med gangavstand til service, T-bane og buss, samt nærhet til Oslomarka. Den passer fint inn i vår tomtebank og området har stort potensial da dette er den siste industrieiendommen i et etablert boligområde, sier regiondirektør Hilde Vatne i JM Oslo.

– Vi har gjort volumstudier og ser for oss rundt 300 leiligheter, uten at noe er bestemt ennå. Nå skal vi inn i en regulær reguleringsprosess, og hvis den blir ferdig i 2023 skal vi gå inn i detaljprosjekteringen. Går alt dette som det skal er vi klare til å gå ut i markedet året etter, påpeker kommunikasjonsdirektør Kjell Kvarekvål.

Fakta

EOV Holding eies ifølge proff.no av:

Wenche Hauschild Byholt, Karin Hauschild Skjerden, Knut Andre Hauschild Skjerden, Pål Henning Byholt, Monica Hauschild Skjerden-Jensen og Bjørn Thomas Byholt. De eier også selskapet Eiendom Oslo Vest.

Nesten hele hyttefeltet til 200 mill forsvant på et blunk
Aktuelt
800 boliger. Minst 3 milliarder kroner (+)
Bolig
Bygger næringsbygg til over 200 mill
Aktuelt
Oslo Finans med ansettelser
Karriere
Höegh utvider styret
Karriere
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Nå går starten for prosjektet til 300 mill (+)
Bolig
Malling med digital storsatsing
Tech
– Gjeninnfør momsfritaket på offentlig infrastruktur
Aktuelt
Kan revolusjonere morgendagens hyttebygging (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.