Transaksjoner

Kjøper for å utvikle 300 boliger

JM har signert en betinget avtale om eiendomskjøp for boligutvikling på Røa i Oslo.

BOLIGER: Røa Næringspark i Aslakveien blir om noen år forvandlet til boligområde. Foto: Google Maps
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Den aktuelle eiendommen er Røa Næringspark i Aslakveien, 500 meter fra gardeleiren på Huseby. JM ser for seg at reguleringsplanen er ferdig i 2023, deretter fullføres avtalen og kjøpesummen fastslås. For selskapet betyr dette en mulighet å bygge om lag 300 leiligheter.

LES OGSÅ: Bygger en helt ny bydel på togstasjonen

– Eiendommen på 15,2 mål eies i dag av EOV Holding og har flere leietakere. Den en sentral beliggende med gangavstand til service, T-bane og buss, samt nærhet til Oslomarka. Den passer fint inn i vår tomtebank og området har stort potensial da dette er den siste industrieiendommen i et etablert boligområde, sier regiondirektør Hilde Vatne i JM Oslo.

– Vi har gjort volumstudier og ser for oss rundt 300 leiligheter, uten at noe er bestemt ennå. Nå skal vi inn i en regulær reguleringsprosess, og hvis den blir ferdig i 2023 skal vi gå inn i detaljprosjekteringen. Går alt dette som det skal er vi klare til å gå ut i markedet året etter, påpeker kommunikasjonsdirektør Kjell Kvarekvål.

Fakta

EOV Holding eies ifølge proff.no av:

Wenche Hauschild Byholt, Karin Hauschild Skjerden, Knut Andre Hauschild Skjerden, Pål Henning Byholt, Monica Hauschild Skjerden-Jensen og Bjørn Thomas Byholt. De eier også selskapet Eiendom Oslo Vest.

Nok et gigantisk milliardprosjekt
Bolig
Byrådet trakk seg fra stillingen
Aktuelt
Pangea med knalltall (+)
Analyse
Snart klart for boligbygging i den splitter nye bydelen
Bolig
Mageplask etter Entra-krav på 20 mill. (+)
Juss
Les alle PLUSS-sakene ett sted Klikk her!
Fikk med seg Husbanken på kombiprosjekt
Bolig
Bedring på 50 mill. for Base Gruppen
Aktuelt
Innmaten er borte, nå starter oppbyggingen
Utvikling
Selger resten etter brannen (+)
Aktuelt