Transaksjoner

Selger på Vulkan

Anthon B Nilsen Eiendom selger den 9.200 kvm store eiendommen Nye Broverkstedet på Vulkan i Oslo til Aspelin Ramm.

TRANSAKSJON: Anthon B Nilsen Eiendom selger Nye Broverkstedet på Vulkan til Aspelin Ramm. Foto: ABNE
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

De to selskapene var partnere i utviklingen av Vulkan på begynnelsen av 2000-tallet, der de konverterte et utdatert industriområde til en ny og moderne bydel inkludert Oslo første mathall. Blant mye annet. I 2005 fisjonerte partene sitt felleseide selskap Vulkan Eiendom AS og Anthon B Nilsen Eiendom ble eneeier av Nye Broverkstedet og tomten som senere ble utviklet til undervisningsbygg for Westerdals Oslo. Sistnevnte eiendom ble senere solgt til finansielle aktører, ifølge en pressemelding.

– Med salget av Nye Broverkstedet avslutter Anthon B Nilsen Eiendom et mer enn 15 år langt utviklingsløp i dette området. Vi er trygge på at Aspelin Ramm vil forvalte verdiene videre på en meget god måte, sier administrerende direktør Peder Chr. Løvenskiold.

– Aspelin Ramm eier blant annet Mathallen, hotellene, serverings- og handelsarealer samt Dansens Hus, Vulkan Arena og kontorbyggene på Vulkan. Vi har en langsiktig horisont i vårt eierskap av Vulkan, og har kontinuerlig fokus på å utvikle og forvalte området til det beste for våre kunder og byens befolkning, sier markeds- og driftsdirektør Mona Aarebrot i Aspelin Ramm.

Akershus Eiendom ar megler i transaksjonen, advokatfirmaene Haavind og Thommessen var juridiske rådgivere for begge parter.

 

Nå går starten for prosjektet til 300 mill (+)
Bolig
Malling med digital storsatsing
Tech
– Gjeninnfør momsfritaket på offentlig infrastruktur
Aktuelt
Kan revolusjonere morgendagens hyttebygging (+)
Utvikling
Har registrert feil i eiendomsskatten i Oslo
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
UtviklingsABC – Del 3 – Innledende om kjøp av utviklingseiendom
Juss
Advarer mot byggebrems i nord
Utvikling
– Vi kommer ikke langt med 150 millioner (+)
Utvikling
Her blir det 12.000 kvadratmeter lager
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.