TRANSAKSJON: Anthon B Nilsen Eiendom selger Nye Broverkstedet på Vulkan til Aspelin Ramm. Foto: ABNE

Selger på Vulkan

Anthon B Nilsen Eiendom selger den 9.200 kvm store eiendommen Nye Broverkstedet på Vulkan i Oslo til Aspelin Ramm.

Publisert Sist oppdatert

De to selskapene var partnere i utviklingen av Vulkan på begynnelsen av 2000-tallet, der de konverterte et utdatert industriområde til en ny og moderne bydel inkludert Oslo første mathall. Blant mye annet. I 2005 fisjonerte partene sitt felleseide selskap Vulkan Eiendom AS og Anthon B Nilsen Eiendom ble eneeier av Nye Broverkstedet og tomten som senere ble utviklet til undervisningsbygg for Westerdals Oslo. Sistnevnte eiendom ble senere solgt til finansielle aktører, ifølge en pressemelding.

– Med salget av Nye Broverkstedet avslutter Anthon B Nilsen Eiendom et mer enn 15 år langt utviklingsløp i dette området. Vi er trygge på at Aspelin Ramm vil forvalte verdiene videre på en meget god måte, sier administrerende direktør Peder Chr. Løvenskiold.

– Aspelin Ramm eier blant annet Mathallen, hotellene, serverings- og handelsarealer samt Dansens Hus, Vulkan Arena og kontorbyggene på Vulkan. Vi har en langsiktig horisont i vårt eierskap av Vulkan, og har kontinuerlig fokus på å utvikle og forvalte området til det beste for våre kunder og byens befolkning, sier markeds- og driftsdirektør Mona Aarebrot i Aspelin Ramm.

Akershus Eiendom ar megler i transaksjonen, advokatfirmaene Haavind og Thommessen var juridiske rådgivere for begge parter.

 

Powered by Labrador CMS