SUKSESS: Elvebredden park i Lierbyen traff inertier i markedet.

Solgte 33 leiligheter første kvelden

Over halvparten av de 65 leilighetene det nye prosjektet i Lierbyen forsvant som dugg for solen.

Publisert Sist oppdatert

Elvebredden park skal bestå av 65 leiligheter fordelt på fire blokker i Lierbyen utenfor Drammen. De måler fra 51 til 154 kvadratmeter og selges for 2,59 til 10.9 millioner kroner. Prosjektet ble lagt ut i markedet for to uker siden og da Nedre Buskerud Boligbyggelag (NBBO) inviterte til salgsmøte sist onsdag møtte interesserte mannsterke opp.

– Vi solgte 33 leiligheter den første kvelden og den 34. forsvant dagen etter. Av de prosjektene jeg har vært med på er dette det som har gått raskest unna, salget her jo over all forventning, sier Jan Vidar Avdal i NBBO eiendomsmegling.

Prosjektet hadde et salgskrav på 24 leiligheter for byggestart.

LES OGSÅ: Selger utleieleiligheter for en milliard kroner. https://www.estatenyheter.no/2019/05/09/selger-bygarder-for-en-milliard/

– Det har vi jo passert med god margin nå, så da blir det byggestart i høst som planlagt. Går alt etter planen står leilighetene ferdig høsten 2021, påpeker han.

NBBO utvikler Elvebredden park sammen med Gigantgruppen, og omsetningsverdien i prosjektet er 330 millioner kroner.

– Det er en viss spredning i alderssammensetningen på de som har kjøpt, men flertallet er nok i det øvre sjiktet. Stort sett er det lokale folk, og mange er voksne mennesker som vil bli kvitt store hus og bruke tiden sin på noe annet enn hagearbeid. Resten av leilighetene går nok ikke like raskt unna, men vi regner med at det drypper jevnt og trutt fremover. Mye er nok gjort om 14 dager, sier Avdal.

Han forklarer interessen med at dette prosjektet er ønsket i Lierbyen og er glad for responsen i markedet.

– Det er en stund siden det ble bygd i dette omfanget i Lier sentrum. Nærhet til offentlig kommunikasjon og servicefunksjoner er prioritert av mange. , sier han.

Powered by Labrador CMS