HEADHUNTET: Stian Elgaaen går fra fra Telenor Eiendom til nysatsingen PionPlace.

Nysatsing henter fra Telenor Eiendom

Bonum og Daimyo har hentet Stian Elgaaen fra Telenor Eiendom til en felles 50/50 eid nysatsning.

Publisert Sist oppdatert

– Kort fortalt skal selskapet fungere som et aktivt bindeledd mellom aktører i næringslivet med arealbehov og eiendommene som matcher disse, forteller akkvisisjonssjef og partner Anders Bakken Eriksen i Bonum i en pressemelding.

Det nye Oslo-selskapet heter PlacePoint og er operasjonelt allerede fra mai måned.

– PlacePoint skal være en foretrukket samarbeidspartner med nettverk, kompetanse og markedsoversikt som skaper en sjelden smidighet, og jeg ser frem til å ta fatt på denne spennende satsningen. Bonum og Daimyo er nytenkende og dynamiske selskaper med korte beslutningsveier, som har vist en kontinuerlig vekst og suksess de senere årene. Det var derfor enkelt for meg å takke ja, sier påtroppende daglig leder Stian Elgaaen.

Også daglig leder Espen Aubert i Daimyo ser frem mot å komme i gang.

– Vi har tatt oss god tid med å sondere terrenget etter riktig ressurs til å lede satsningen og mener vi har truffet blink med Stian som vil ha en sentral rolle både operasjonelt og finansielt. Hans solide erfaring og kompetanse med forvaltning og utvikling av eiendom, kombinert med bakgrunnen fra en teknologibedrift som Telenor, passer særdeles godt for satsningen både under oppstarten og i fremtiden, slutter Aubert.

 

Powered by Labrador CMS