NY: - Jeg ser frem til å bidra med å skape ytterligere lønnsom vekst og utvikling gjennom rollen som styremedlem Insenti, sier Vibecke Hverven. Foto: Trygve Indrelid/NTB

Hun styrker styret

Vibecke Hverven er valgt inn som nytt styremedlem i Insenti.

Publisert Sist oppdatert

Hverven har inntil nylig vært daglig leder i OBOS Prosjekt med styreverv i andre OBOS Prosjekt-eide selskap. Hun har og bred erfaring fra styrearbeid, deriblant styreleder for Norges Geotekniske Institutt, og i Terramar, styremedlem i Dr. Techn. Olav Olsen, Ferd Eiendom og i Mesta.

I tillegg har hun vært styreleder og styremedlem i energirelaterte selskap som Eidsiva Vannkraft og Kjeller Vindteknikk.

Hverven er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har vært VP Regionsjef i DNV GL Energy Advisory. Videre har hun vært administrerende direktør i Sweco Norge.

– Jeg gleder meg til å bidra med og skape ytterligere vekst og utvikling i Insenti gjennom vervet. De satser i en bransje jeg kjenner godt og jeg ser frem til å tiltre i styret og bidra med min kunnskap og erfaring, sier Vibecke Hverven.

– Med Vibeckes bakgrunn og solide erfaring tilfører hun styret viktig og god kompetanse, sier styreformann Geir Magne Aarstad.

I tillegg til Aarstad er Bjørn Richard Johansen, grunnlegger av First House, medlem i Insentis styre.

Powered by Labrador CMS