Karriere

Boligutvikler med tre ansettelser

Miliarium Bolig styrker staben med tre nye medarbeidre.

ANSETTER: Administrerende direktør i Miliarium Bolig, Peder Stavnes Karlsen, henter tre nye medarbeidere.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Ansettelsene er naturlige ansettelser for Miliarium Bolig i lys av et ønske om mer intern kapasitet og tverrfaglig kompetanse. Dette gir oss enda bedre forutsetninger for å lykkes godt med videreutviklingen av vår eksisterende prosjektportefølje, samt ambisjon om videre vekst i Oslo, Bergen og Tromsø, sier administrerende direktør i Miliarium Bolig, Peder Stavnes Karlsen.

David Faukner Bendiksen.

 

David Faukner Bendiksen er ansatt som prosjektsjef i Miliarium Boligs Bergen-avdeling. Han er utdannet jurist med master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Faukner kommer fra Sweco Norge hvor han som jurist/seniorrådgiver i Sweco Norge har fungert som gruppeleder for reguleringsplan. Han har også tidligere jobbet i juridisk seksjon ved Plan- og bygningsetaten i Bergen kommune. «David har lang og allsidig erfaring som rådgiver, prosjektleder og ansvarlig søker i store og kompliserte utbygginger. Han har jobbet med både offentlige og private byggherrer og har god kunnskap om offentlige prosesser, både administrativt og politisk, fra Bergen og Oslo», opplyser Miliarium Bolig.

Les også: Går til Selvaag Eiendom

Mats Dalevoll.

Mats Dalevoll er ansatt som investeringssjef i Miliarium Bolig, Oslo. Han kommer fra stilling som Senior Bedriftsrådgiver i storkundeavdelingen til SpareBank 1 Østlandet, hvor han hadde ansvar for finansiering av næringsvirksomheter med hovedvekt på oppkjøpsfinansiering av eiendomsselskaper og byggefinansiering i boligutviklingsprosjekter. Mats har MBA i finans fra NHH som omfatter Autorisert Finansanalytikerstudium (AFA/CEFA) og fordypning i Corporate Finance. Han har solid erfaring fra finansiering av eiendomsselskaper og boligprosjekter, verdsettelse av eiendom/prosjekter, eiendomstransaksjoner og finansiell analyse.

Les også: Ny CFO til R8 Property

Les også: Blir Gjelstens mann i eldrebølgen

Olav J. Walthinsen.

Olav J. Walthinsen er ansatt som prosjektanalytiker i Miliarium Bolig, Oslo Han avslutter sin mastergrad i Eiendomsutvikling og -forvaltning ved NTNU i Trondheim i juni 2019. Han kommer fra stillingen som etableringsmedarbeider i Reitan systemet hvor han har arbeidet med etableringer av nye REMA 1000-butikker i Troms.

Eiendomsbransjens beste merkevare
Aktuelt
Frykter gigantplaner kan skade Oslo S (+)
Utvikling
Ukens tips: Dokumentavgiftens avgiftsgrunnlag
Juss
Har doblet eiendomsverdiene på et par år (+)
Analyse
Fallende eiendomsverdier gir resultatfall (+)
Analyse
Les Estate Magasin digitalt Bli PLUSS-abonnent her!
Lanserer store fremtidsplaner
Utvikling
En sensasjon på Stovner
Play
Nesten alt fra 80-tallet skal fjernes
Utvikling
Dette salget gir J. B. Ugland 295 mill i gevinst (+)
Analyse