Karriere

Boligutvikler med tre ansettelser

Miliarium Bolig styrker staben med tre nye medarbeidre.

ANSETTER: Administrerende direktør i Miliarium Bolig, Peder Stavnes Karlsen, henter tre nye medarbeidere.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Ansettelsene er naturlige ansettelser for Miliarium Bolig i lys av et ønske om mer intern kapasitet og tverrfaglig kompetanse. Dette gir oss enda bedre forutsetninger for å lykkes godt med videreutviklingen av vår eksisterende prosjektportefølje, samt ambisjon om videre vekst i Oslo, Bergen og Tromsø, sier administrerende direktør i Miliarium Bolig, Peder Stavnes Karlsen.

David Faukner Bendiksen.

 

David Faukner Bendiksen er ansatt som prosjektsjef i Miliarium Boligs Bergen-avdeling. Han er utdannet jurist med master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Faukner kommer fra Sweco Norge hvor han som jurist/seniorrådgiver i Sweco Norge har fungert som gruppeleder for reguleringsplan. Han har også tidligere jobbet i juridisk seksjon ved Plan- og bygningsetaten i Bergen kommune. «David har lang og allsidig erfaring som rådgiver, prosjektleder og ansvarlig søker i store og kompliserte utbygginger. Han har jobbet med både offentlige og private byggherrer og har god kunnskap om offentlige prosesser, både administrativt og politisk, fra Bergen og Oslo», opplyser Miliarium Bolig.

Les også: Går til Selvaag Eiendom

Mats Dalevoll.

Mats Dalevoll er ansatt som investeringssjef i Miliarium Bolig, Oslo. Han kommer fra stilling som Senior Bedriftsrådgiver i storkundeavdelingen til SpareBank 1 Østlandet, hvor han hadde ansvar for finansiering av næringsvirksomheter med hovedvekt på oppkjøpsfinansiering av eiendomsselskaper og byggefinansiering i boligutviklingsprosjekter. Mats har MBA i finans fra NHH som omfatter Autorisert Finansanalytikerstudium (AFA/CEFA) og fordypning i Corporate Finance. Han har solid erfaring fra finansiering av eiendomsselskaper og boligprosjekter, verdsettelse av eiendom/prosjekter, eiendomstransaksjoner og finansiell analyse.

Les også: Ny CFO til R8 Property

Les også: Blir Gjelstens mann i eldrebølgen

Olav J. Walthinsen.

Olav J. Walthinsen er ansatt som prosjektanalytiker i Miliarium Bolig, Oslo Han avslutter sin mastergrad i Eiendomsutvikling og -forvaltning ved NTNU i Trondheim i juni 2019. Han kommer fra stillingen som etableringsmedarbeider i Reitan systemet hvor han har arbeidet med etableringer av nye REMA 1000-butikker i Troms.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Superår for eiendomsrådgiver (+)
Aktuelt
Her kommer 270 000 m2 eiendom
Play
Realkapital Investor kjøper i Asker
Transaksjoner
Munch Brygge vant arkitekturpris
Aktuelt
Enda mer interesse for Det store blå (+)
Utvikling
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Her vil gigantene bygge 1500 boliger
Bolig
Volkswagen åpner datasenter i Norge
Aktuelt
Konkurrerer om å bli årets beste byggverk
Aktuelt
Negative til P-hus under Rådhushagen
Utvikling