I JURYEN: WeWorks Henrik Botten Taubøll representerer Norden i juryen i Europas største PropTech-kåring.

Taubøll til topps i proptech-ranking

Rangert som en av de mest innflytelsesrike av Placetech.

Publisert Sist oppdatert

Placetech avholdt sitt første store arrangement i Skandinavia for rundt 150 sentrale eiendomseiere i Stockholm i forrige uke. Flere norske eiendomsselskaper, som Selvaag Eiendom og KLP, hadde tatt turen fra Norge.

Tilstede var også Henrik Botten Taubøll, WeWorks direktør for Norden, Baltikum og Nederland, som fortalte om WeWorks syn på proptech og selskapets ekspansjon inn i Norden.

LES OGSÅ: Går til WeWork – skal lede ekspansjonen i Norden

– Alle vil følge utviklingen

I etterkant av arrangementet gikk det ikke dårligere enn at Taubølls navn dukket opp på en oversikt med syv personer som Placetech anser som de mest innflytelsesrike innenfor eiendomsutvikling i Europa.

– Tidligere BAHR-advokat Henrik Taubøll skal lede ekspansjonen av WeWork i Norden sammen med Salman Saeed. Han er også en av gründerne av PropTech Norway, og alle vil følge nøye med i utviklingen av WeWork, oppsummerer Placetech i forbindelse med rangeringen av Taubøll.

WeWork-direktøren har også tidligere gjort seg bemerket i andre rangeringer. Sammen med Salman Saeed ble Taubøll rangert på listen «10 på vei opp» i regi av Estate Media og i mars 2018 ble begge trukket frem som «Supertalentet i næringseiendom» av Kapital.

 

Powered by Labrador CMS