Utvikling

Utvider med 154 rom etter enorm respons

Hotellet åpnet 1. august i fjor med 275 hotellrom, men stor respons gjør at eierne allerede nå skal utvider med 154.

UTVIDER: Etter bare et drøyt år skal Moxy Oslo X på Hellerudsletta utvides med 154 nye hotellrom. Ill.: Moxy Oslo X
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi har gjennom året sett behovet for å utvide og det er gledelig at gravemaskinene nå er på plass, sier administrerende direktør Ellen Arnstad hos Moxy Oslo X på Hellerudsletta mellom Oslo og Lillstrøm.

Hun forteller om enorm respons på X Meeting Point, som består av hotellet, en ny restaurant Gård Taste Scandinavien, et nytt – kurs og konferansesenter med 30 møterom og plass til 1500 personer, samt de store messehallene som var en del av tidligere Exporama.

900 sengeplasser

– Vi har hatt flere enn 800 arrangementer siden vi åpnet. Spennende messer, EM i boksing for kvinner, Yrkes-NM, Ole Einar Bjørndalens avskjedsselskap med verdenseliten i skiskyting tilstede, og Oslo Businessforums internasjonale konferanse med Barack Obama som hovedtaler. Vi kan ha flere ulike arrangementer samtidig og da betyr antall hotellrom mye, påpeker Arnstad.

Hotellet blir derfor utvidet med 154 fra dagens 275 rom, og ender med totalt 900 sengeplasser.

– Det er Vastint som bygger Moxy-hotellene i Europa, totalt 14 hoteller. Det norske selskapet Belvar har driftsansvaret, og Marriott eier merkevaren Moxy. De har en plan om å utvide med flere enn 40 hoteller de nærmeste fem årene, sier hun.

Sju etasjer

Målet er at de nye rommene på Hellerudsletta skal stå klart en gang i fjerde kvartal, og de bygges over sju nye etasjer.

– Det er spennende planer for annen utbygging på det store uteområdet også. X Meeting Point har perfekt beliggenhet mellom Gardermoen og Oslo, og kan nå ut til både det nordiske og internasjonale markedet samt at det norske businessmarkedet virkelig har oppdaget oss dette året. Flere hotellrom er derfor en super julegave, sier Ellen Arnstad.

Nasjonalromantikken blomstrer på taket
Aktuelt
Kan bygge 8300 boliger
Bolig
Bygger 8.500 kvadratmeter i seks etasjer
Bolig
Dobler antall leiligheter i kommunen
Bolig
Sommersatsing styrker eiendomsprisene
Aktuelt
Les alle PLUSS-sakene ett sted Klikk her!
Nytt fond jakter halvannen milliard
Aktuelt
Bøhler og Hagen dropper boliger
Utvikling
Syndikeringsaktør tjente 44 mill. (+)
Analyse
Kjøpte utleieboliger – skal pusse opp og selge (+)
Transaksjoner