Karriere

Sjefstyven skal lede nytt hotellprosjekt

Stordalen vil at Jarle Moen skal lede det nye hotellprosjektet Sommerro.

Petter A. Stordalen ønsker at Jarle Moen skal gå fra direktørjobben på The Thief for å lede det nye hotellprosjektet Sommerro. Foto: Chris Aadland
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Sommerro er et av de mest ambisiøse og komplekse prosjektene vi noensinne har begitt oss ut på. Vi trengte en ved roret med både tyngde og erfaring, i tillegg til energi og ambisjoner. Jarle forstår markedet og er ekstremt flink med mennesker. Han skal ikke bare fylle hotellet, men lyse opp hele Solli plass, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Hotels & Resorts og en av byggets eiere.

Jarle Moen forlater direktørjobben på The Thief for å lede det nye hotellprosjektet Sommerro, i det gamle bygget til Oslo Lysverker på Solli Plass. Hotellet åpner først våren 2021, men allerede 1. april 2019 starter Moen jobben med å forvandle det historiske bygget til et levende hotell, med restauranter, scener og møteplasser som gir ny energi til hele bydelen.

– Prosjekt Sommerro er en helt fantastisk mulighet å få gi nytt liv til en gammel historie. Vel så viktig som å ta vare på det som er i bygget, blir å skape gode rom å bo, besøke og jobbe. Hoteller handler jo først og fremst om mennesker! Med «Lys, kraft og varme» hugget i stein ved inngangen, ser jeg frem til å bygge et team som stråler av nettopp det, sier Moen.

Nordic Resorts & Hotels har allerede startet arbeidet med å finne en ny Thief Executive Officer på Tjuvholmen.

Nytt liv i norsk designhistorie

Prosjekt Sommerrogaten utvikles av Aspelin Ramm, Strawberry Brothers og Høegh Eiendom.

– Vi har jobbet med Jarle Moen på Quality Hotel 33 og The Thief. Han har en helt spesiell evne til å få frem det beste i både bygg og menneskene inni. Vi gleder oss til samarbeidet videre, sier Gunnar Bøyum, administrerende direktør for Aspelin Ramm.

Prosjekt Sommerrogaten utvikles av Aspelin Ramm, Strawberry Brothers og Høegh Eiendom.

Foruten hotellet Sommerro med 236 rom, restauranter og konferansefasiliteter, består prosjektet også av leiligheter, kontorer, kulturscene og selvstendige serveringssteder. Hotellet vil drifte Villa Inkognito, der det tidligere ambassadebygget i Inkognitogaten blir gjort om til 15 suiter med felles stuer. Vestkantbadet vil bevares, men rustes opp, og vil fortsatt være et tilbud for nabolaget.

I tett samarbeid med Byantikvaren vil utbyggerne ta vare på og foredle den unike kunsten, arkitekturen og detaljer i interiøret.

Det norske arkitektfirmaet LPO og den internasjonale designduoen GrecoDeco, skal få frem norsk Art-Deco og tidstypiske farger og mønstre. Målet er å blåse nytt liv i en unik del av norsk designhistorie, og åpne dørene for et bredt publikum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her vil Usbl bygge 81 leiligheter (+)
Bolig
Vil ha 50 mill. for logistikkeiendom (+)
Transaksjoner
Realkapital Investor kjøper på Langhus
Transaksjoner
Fengselsfugler kan stoppe høyhus (+)
Utvikling
Overkjørte fylkesmannen og sa ja til 100 boliger
Bolig
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Rentebegrensning og eiendom – et skattesjokk?
Juss
Sveitservilla og høyspentledninger kan stoppe dette prosjektet (+)
Bolig
Første prosjekt etter ny områdeplan (+)
Bolig
Bygger første trinn for 185 millioner kroner
Bolig