Karriere

Ny sjef i Selvaag Bolig klar

Rolf Thorsen blir ny adm. direktør i Selvaag Bolig.

NY SJEF: Den tidligere topproeren Rolf Thorsen går fra Oslo S Utvikling for å bli sjef i Selvaag Bolig.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det melder den børsnoterte boligutvikleren i en børsmelding. Thorsen er i dag adm. direktør i Oslo S Utvikling, og har tidligere vært sjef for NCC Property Development. Thorsen har også ti medaljer fra VM og OL fra sin idrettskarriere som roer.

– Dette var et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Selvaag Bolig er et ledende bolig- og byutviklingsselskap med bevist gjennomføringskraft, en fantastisk veksthistorie, og noen av landets mest spennende prosjekter i porteføljen. Selskapet har en helt unik posisjon for videre utvikling og det er en ære å få tillitt til å lede selskapet mot nye milepæler, sier Rolf Thorsen

Han begynner i stillingen når han avslutter sin nåværende stilling hos Oslo S Utvikling. Tiltredelse skjer senest første mai 2019. Olav H. Selvaag vil fungere som administrerende direktør frem til Thorsen overtar.

– Selvaag Bolig har vært i stadig utvikling med gode resultater siden børsnoteringen i juni 2012 og etablert seg som en toneangivende aktør innen bolig- og byutvikling i Norge. Det har vært stor interesse for lederjobben, og etter en grundig kartleggings- og rekrutteringsprosess har vi funnet kandidaten vi ønsket oss. Rolf Thorsen er en respektert og visjonær leder som har lang og bred erfaring med eiendomsutvikling og store og komplekse bolig- og byutviklingsprosjekter. Vi føler oss trygge på at han er rett person til å lede og videreutvikle selskapet, sier styreleder Gisele Marchand i Selvaag Bolig.

Selvaag Bolig har stått uten adm. direktør etter at høyt profilerte Baard Schumann overraskende måtte gå på dagen før sommeren. Det er fortsatt ikke klart hva Baard Schumann skal gjøre når hans karantenetid har gått ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her vil Usbl bygge 81 leiligheter (+)
Bolig
Vil ha 50 mill. for logistikkeiendom (+)
Transaksjoner
Realkapital Investor kjøper på Langhus
Transaksjoner
Fengselsfugler kan stoppe høyhus (+)
Utvikling
Overkjørte fylkesmannen og sa ja til 100 boliger
Bolig
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Rentebegrensning og eiendom – et skattesjokk?
Juss
Sveitservilla og høyspentledninger kan stoppe dette prosjektet (+)
Bolig
Første prosjekt etter ny områdeplan (+)
Bolig
Bygger første trinn for 185 millioner kroner
Bolig