Karriere

Ny sjef i Selvaag Bolig klar

Rolf Thorsen blir ny adm. direktør i Selvaag Bolig.

NY SJEF: Den tidligere topproeren Rolf Thorsen går fra Oslo S Utvikling for å bli sjef i Selvaag Bolig.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det melder den børsnoterte boligutvikleren i en børsmelding. Thorsen er i dag adm. direktør i Oslo S Utvikling, og har tidligere vært sjef for NCC Property Development. Thorsen har også ti medaljer fra VM og OL fra sin idrettskarriere som roer.

– Dette var et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Selvaag Bolig er et ledende bolig- og byutviklingsselskap med bevist gjennomføringskraft, en fantastisk veksthistorie, og noen av landets mest spennende prosjekter i porteføljen. Selskapet har en helt unik posisjon for videre utvikling og det er en ære å få tillitt til å lede selskapet mot nye milepæler, sier Rolf Thorsen

Han begynner i stillingen når han avslutter sin nåværende stilling hos Oslo S Utvikling. Tiltredelse skjer senest første mai 2019. Olav H. Selvaag vil fungere som administrerende direktør frem til Thorsen overtar.

– Selvaag Bolig har vært i stadig utvikling med gode resultater siden børsnoteringen i juni 2012 og etablert seg som en toneangivende aktør innen bolig- og byutvikling i Norge. Det har vært stor interesse for lederjobben, og etter en grundig kartleggings- og rekrutteringsprosess har vi funnet kandidaten vi ønsket oss. Rolf Thorsen er en respektert og visjonær leder som har lang og bred erfaring med eiendomsutvikling og store og komplekse bolig- og byutviklingsprosjekter. Vi føler oss trygge på at han er rett person til å lede og videreutvikle selskapet, sier styreleder Gisele Marchand i Selvaag Bolig.

Selvaag Bolig har stått uten adm. direktør etter at høyt profilerte Baard Schumann overraskende måtte gå på dagen før sommeren. Det er fortsatt ikke klart hva Baard Schumann skal gjøre når hans karantenetid har gått ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Går for 42 leiligheter
Bolig
Moduler for 100 millioner
Aktuelt
Superår for eiendomsrådgiver (+)
Aktuelt
Her kommer 270 000 m2 eiendom
Play
Realkapital Investor kjøper i Asker
Transaksjoner
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Munch Brygge vant arkitekturpris
Aktuelt
Enda mer interesse for Det store blå (+)
Utvikling
Her vil gigantene bygge 1500 boliger
Bolig
Volkswagen åpner datasenter i Norge
Aktuelt