Mathias Lorentzen (tv) og Harald Renskaug begynner i ny jobb i Axer Eiendom.

Axer klar for vekst og ansetter

Med fem salgsstarter på åtte uker ser boligutvikleren Axer for seg kraftig vekst. Nå ansetter selskapet både ny prosjektsjef og ny CFO.

Publisert Sist oppdatert

Det er for å utvikle nye forretningsområder og styrke prosjektgjennomføringskapasiteten at Axer Eiendom forsterker organisasjonen med to nye ansettelser.

Harald Renskaug er ansatt som prosjektsjef i Axer Eiendom. Han får ansvar for oppfølging av byggeprosjektene Axer gjennomfører i egen regi eller sammen med partnere. Renskaug har erfaring som prosjektleder i Skanska Entreprenør i 11 år. Han har jobbet i Obos Nye Hjem de siste seks og et halvt årene. Renskaug er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Mathias Lorentzen er ansatt som CFO og får også ansvar for forretningsutvikling i selskapet. Han har seks års erfaring fra revisjon og transaksjonsrådgivning i PwC, hvor han blant annet har jobbet med noen av de siste års større eiendomstransaksjoner. Lorentzen har en master i finans fra Handelshøyskolen i København samt master i revisjon og regnskap fra NHH.

– Vi trenger å styrke oss innen forretningsutvikling fordi vi arbeider nå ut konsepter innen senior pluss, student pluss og generelle utleieboliger, alle områdene nært beslektet til vår nåværende business, så dette er ikke satsing på dypt vann sier CEO Pål P. Syse.

Han forteller om en rekke salgsstarter frem til syvende oktober. Først var det salgsstart for Kronstad stasjon i Bergen, et prosjekt Axer Eiendom gjør sammen med Merkantilbygg. Sist helg fortsatte de med Knudsenkvartalet i Fyllingsdalen, prosjekt sammen med Rema Etablering Vest. Og i løpet av få uker kommer Gartnerløkken trinn II i Åsane ut i markedet. I Oslo skal Axer Eiendom selge 21 senior pluss selveierboliger på Montebello. Deretter er det salgsstart for 27 ferdigstilte borettslagsleiligheter som selges midt i sentrum av Vikersund.

Powered by Labrador CMS