Jørgen E. Arnesen har bakgrunn fra Corporate Finance-avdelingen til SEB, hvor han har jobbet med flere store eiendomstransaksjoner.

Ansetter transaksjonsrådgiver

Newsec har ansatt Jørgen E. Arnesen som ny seniorrådgiver og Head of International Clients Norway.

Publisert Sist oppdatert

Arnesen kommer fra Markets-avdelingen til SEB, hvor han har jobbet med børsnoteringer, emisjoner og megling av store aksjeposter. Tidligere har han jobbet på Corporate Finance-avdelingen til SEB, primært innenfor eiendomssektoren i Norden, og har vært involvert i noen av de større eiendomstransaksjonene som er gjort de seneste årene. Han har tidligere også jobbet i UNION Corporate/Eiendomskapital.

– Vi har mye å gjøre for tiden. Vi har mange mandater og stadig flere kunder som bruker oss. Det er veldig hyggelig, men da trenger vi flere mennesker, sier leder i Newsecs transaksjonsavdeling Håkon Styrvold.

Newsec har virksomheter i Norden og Baltikum med til sammen 1700 ansatte. Den internasjonale virksomheten har gitt eiendomsrådgiveren tilgang på flere kunder som vil inn i det norske markedet.

– Vi ønsker å styrke den nordiske plattformen, og da er Jørgen et naturlig valg. Han har jobbet mye med internasjonale kunder i sine tidligere jobber og har en unik kompetanse som vi vil dra nytte av. Vi kjenner han også godt fra før, sier Styrvold.

Arnesen begynner i Newsec i september, og vil jobbe både i Oslo og i det nyåpnede London-kontoret.

– Jeg gleder meg stort til å bli en del av Newsec-familien og ta del i nye utfordringer. Jeg tror sterkt på strategien og den videre veksten til selskapet, sier Arnesen.

Han har stor tro på Newsecs fokus på teknologi og endringsvillighet.

– Transaksjonsteamet har, til tross for at de er et relativt ungt team, vist seg å være et høyt kvalifisert, ambisiøst og erfarent team som har bygd opp en solid track record i løpet av de seneste årene. Jeg ser frem av å bli en del av teamet, sier Jørgen E. Arnesen.

Powered by Labrador CMS