Nyhter

Bygger nytt hotell

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Som markedsleder er det naturlig for oss å lede utviklingen på de viktigste destinasjonene. Vi skal være offensive og etablere nye hoteller på attraktive destinasjoner der vi ser det er høy etterspørsel blant gjestene, sier sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic.

Scandic kjøpte tidligere i år Rica-kjeden, og har totalt seks hoteller i Stavanger i dag. Scandic Stavanger Congress blir det syvende og desidert største hotellet med 350 rom, og eventrom med takterrasse og fantastisk utsikt over Vågen. 

I tillegg til restaurant over to etasjer, bar og gym, vil hotellet ha til sammen 15 møterom – det største på 1000 kvadratmeter.

Les også: Kåret til Norges ledende hotell

Les også: 100 mill i omsetning før åpning

– Fra å være en by med kronisk mangel på ledige hotellrom, er det nå en rekke nye hoteller under etablering i Stavanger. Byen er i kraftig vekst og som markedsleder er det viktig for Scandic å ha et bredt tilbud av høy kvalitet. Det vil være tøff konkurranse om gjestene, og denne konkurransen ser vi frem til å vinne, sier Svein Arild Steen-Mevold, Scandics administrerende direktør i Norge.

Les også: First utvider og renoverer

Planen er at Scandic Stavanger Congress skal kunne ta i mot sine første gjester i 2016. Utbygger er Herman Wedels Plass AS, et selskap som eies av Kjell Madland.

Les også: Ansetter hotellekspert

 

Dramatisk vending for Blystad-prosjekt
Utvikling
NRP med kjempekjøp i Ålesund (+)
Transaksjoner
Tror på ytterligere leieprisvekst
Aktuelt
Oppkjøp skaper nordisk gigant
Transaksjoner
Ny utleiesjef i Höegh Eiendom
Karriere
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Reitan stakk av med Energiprisen
Tech
Bonum tilkjent erstatning etter smell i luksusprosjekt (+)
Analyse
Gir ikke opp Aker BP
Aktuelt
Slukte BN Bolig
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.