Nyhter

Bygger nytt hotell

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Som markedsleder er det naturlig for oss å lede utviklingen på de viktigste destinasjonene. Vi skal være offensive og etablere nye hoteller på attraktive destinasjoner der vi ser det er høy etterspørsel blant gjestene, sier sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic.

Scandic kjøpte tidligere i år Rica-kjeden, og har totalt seks hoteller i Stavanger i dag. Scandic Stavanger Congress blir det syvende og desidert største hotellet med 350 rom, og eventrom med takterrasse og fantastisk utsikt over Vågen. 

I tillegg til restaurant over to etasjer, bar og gym, vil hotellet ha til sammen 15 møterom – det største på 1000 kvadratmeter.

Les også: Kåret til Norges ledende hotell

Les også: 100 mill i omsetning før åpning

– Fra å være en by med kronisk mangel på ledige hotellrom, er det nå en rekke nye hoteller under etablering i Stavanger. Byen er i kraftig vekst og som markedsleder er det viktig for Scandic å ha et bredt tilbud av høy kvalitet. Det vil være tøff konkurranse om gjestene, og denne konkurransen ser vi frem til å vinne, sier Svein Arild Steen-Mevold, Scandics administrerende direktør i Norge.

Les også: First utvider og renoverer

Planen er at Scandic Stavanger Congress skal kunne ta i mot sine første gjester i 2016. Utbygger er Herman Wedels Plass AS, et selskap som eies av Kjell Madland.

Les også: Ansetter hotellekspert

 

Hotell-MVA blir redusert (+)
Juss
Skal bygge 44 leiligheter for 105 mill
Bolig
UtviklingsABC – Del 8 – Særlig om konsesjon og eiendomsutvikling (+)
Juss
Blodrøde tall i mars
Aktuelt
Får 125 mill for å holde aktiviteten opp
Aktuelt
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
En skrell som tar livet av mange aktører
Aktuelt
Gladmelding om betalingsutsettelse og mva (+)
Juss
Kjøper 2000 boliger i Nederland
Transaksjoner
Vika Project Finance kjøper i Drammen (+)
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.