Nyhter

Ansetter hotellekspert

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

CBRE Atrium har ansatt Erik Myklebust. Myklebust har en BSc i Economics fra The Wharton School at The University of Pennsylvania i Philadelphia i USA. Han har erfaring fra prosjektledelse og facilities management innenfor telekomsektoren i USA, og arbeidet senere med internasjonale oppkjøp og fusjoner for Enskilda Securities i London. 

Les også: Inn i ny sjefsrolle

Les også: Overtar i Rom

Les også: CBRE styrker staben

Myklebust har bred kompetanse og erfaring innenfor eiendom, kombinert med at han har spesialkompetanse innen hotellsektoren hvor han også har solid erfaring fra operasjonell ledelse, økonomisk analyse, eiendomsutvikling, finansiering og transaksjoner.

Han kommer til CBRE fra Hotelia AS, et uavhengig rådgivningsfirma innenfor hotelleiendom, hvor han var partner.

– Vi er veldig tilfreds med å ha fått Erik med på laget. Ved siden av å understøtte vår vekst og leveransekapasitet på tvers av virksomhetens forretningsområder, representerer ansettelsen av Erik et viktig skritt i forhold til å kunne tilby spisskompetanse innenfor hotellsektoren, som med rette kan kalles et spesialområde, sier John O. Solberg, Managing Director i CBRE. 

Les også: Fem forretningsadvokater fusjonerer

Les også: Nyansatt i Oxer

Les også: Satser i Stavanger

Les også: Slår seg sammen i Sverige

Les også: Satser mer på eiendomsinfo

– Ansettelsen er i linje med vår ambisjon om å kunne tilby kompetansetung og spesialist-innrettet rådgivning til alle sektorer innenfor næringseiendom. Han er allerede godt i gang og tilfører verdifull innsikt i pågående prosjekter.

– Vi kjenner Erik fra tidligere som en særdeles dyktig og hyggelig person. Ved å ha spisskompetanse lokalt i Oslo vil det bli enklere å kapitalisere på vår samlede bredde og erfaring fra 80 spesialister i regionen fordelt på 7 kontorer i Europa, Midt-Østen og Afrika. Vi ser frem til å jobbe med Erik og til å supportere prosjekter der den internasjonale aksen og vår samlede erfaring og kompetanse gjør det tjenlig, sier Keith Lindsay, COO i CBRE Hotels EMEA.

Den norske delen av CBRE har de siste årene vokst betydelig og fortsetter fremgangen både i forhold til antall ansatte, kompetanseprofil og omsetning. Første halvår representerte en omsetningsvekst på ca 50 prosent mot 2013 og underliggende oppdragstilfang beskrives som meget solid. 

– Vi har fått et meget sterkt team på plass og er glade for den tillit våre kunder viser oss. Vår ambisjon er å innta samme posisjon i det norske markedet som CBRE har på den internasjonale arena. Vi er på god vei, men har fremdeles mye ugjort og hardt arbeid foran oss. Med den farten og stemningen vi har nå er det spennende tider vi har foran oss, sier John O. Solberg.

Les også: Ny utleiesjef i Entra

Les også: Ny finansdirektør

Les også: Tar over etter Thorsen

Les også: Ny Selvaag-sjef

Les også: Jakter miljøledere

Les også: Overtar etter Tiltnes

 

Hotell-MVA blir redusert (+)
Juss
Skal bygge 44 leiligheter for 105 mill
Bolig
UtviklingsABC – Del 8 – Særlig om konsesjon og eiendomsutvikling (+)
Juss
Blodrøde tall i mars
Aktuelt
Får 125 mill for å holde aktiviteten opp
Aktuelt
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
En skrell som tar livet av mange aktører
Aktuelt
Gladmelding om betalingsutsettelse og mva (+)
Juss
Kjøper 2000 boliger i Nederland
Transaksjoner
Vika Project Finance kjøper i Drammen (+)
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.