Nye leietakere på Bryn-Helsfyr

Publisert Sist oppdatert

Alfsen og Gunderson AS er et norsk ingeniørfirma med 70 ansatte og spesialkompetanse innen vann-, luft-, tørke- og renseteknikk. Selskapet ble etablert i 1926 og har hatt hovedkontor på Ensjø i 52 år.

Nå har selskapet besluttet å flytte hovedkontoret til Brynsveien 5, et kontorbygg på totalt 6.000 kvadratmeter rett ved siden av Brynseng T-banestasjon. Alfsen og Gunderson vil leie totalt 2.300 kvadratmeter og planlegger innflytting i juni 2015. 

Leieavtalen er på 10 år.

Les også: Kjøpte på Bryn

Les også: Selger på Bryn

– Bryn-Helsfyr har trolig byens beste tilgjengelighet via vei og kollektivtilbud. Det har utviklet seg til et attraktivt næringsområde hvor man får høy standard til fornuftig pris. Brynsveien 5 har bra beliggenhet og gode parkeringsforhold – og vi setter pris på at utleier selv er lokalt representert, sier Haakon L. Bryhn i Alfsen og Gunderson. 

– Vellykket strategi

Utleier, SAJA, er et samarbeid mellom SAAS Eiendom og Jahre Eiendom, som har eid eiendommer på Brynseng siden 1970. SAJA drifter eiendommene Brynsveien 5, Brynsveien 2-4 og Østensjøveien 39/41, som alle ligger tett på Brynseng T-banestasjon. De har et totalareal på ca 15.000 kvadratmeter, og er fullt utleid.

I tillegg til å bli bedre rustet for helhetlig utvikling, var formålet med sammenslåingen å effektivisere, forbedre og øke kvaliteten på driften av eiendommene.

Les også: Planlegger tre nye bygg på Helsfyr

– Vi har blitt et godt rustet eiendomsselskap som kan sikre leietakerne god drift, tett oppfølging, og mulighet for tilpasning av arealer og andre endrede behov. Leieavtalen med Alfsen og Gunderson er et godt eksempel på at flere bygninger på et sted gir en mulighet til å levere et mer sammensatt produkt til våre kunder. Alfsen og Gunderson får en god langsiktig løsning som tilfredsstilte både ny og eksisterende leietakeres behov på en god måte, sier Hans-Petter Lien i SAJA.

Les også: Venter fortsatt leieprisvekst

Les også: Snittleien har aldri vært høyere

Les også: Slik er markedet akkurat nå

Les også: Øst knuser vest

 

Powered by Labrador CMS