Martin Asp har stor tro på boligutvikling i Groruddalen i Oslo.

Kjøper tomt for 178 mill.

JM blar opp 178 millioner kroner for en utviklingstomt som kan gi 660 boliger i Groruddalen.

Publisert

JM Norge AS har kjøpt en tomt mellom Høibråten og Furuset senter i Groruddalen for 178 millioner kroner. Tomten er på 34 dekar og kan gi 660 nye boliger. Boligutvikleren tar over tomten i tredje kvartal 2017. Selger er Karihaugveien 22 Holding AS.

Ifølge JM Norge er det i boligprosjektet planlagt til sammen ca. 660 leiligheter, en dagligvareforretning og en barnehage. 400 av boligene skal bli selveierleiligheter. Resten planlegges som seniorboliger og utleieboliger. Det er inngått avtaler mellom JM Norge og Grunnsteinen AS og Utleiebolig AS om tilbakekjøp av ca 260 boligene til fast pris og i henhold til JM Norge sin attraktive boligstandard.

– Vi er svært tilfreds med disse avtalene som innebærer at JM skal utvikle et større boligmiljø i et attraktivt vekstområde i Oslo. Prosjektet er helt i tråd med vår visjon og strategi om å skape gode bomiljø i byer i vekst. Vi mener de inngåtte avtalene gir grunnlag for god lønnsomhet, sier administrerende direktør Martin Asp i JM Norge.

Det er ventet at reguleringsplanen for området blir godkjent i andre eller tredje kvartal, og transaksjonen er betinget av en omregluering av eiendommen til boligformål.

Powered by Labrador CMS