NY SJEF I SELVAAG EIENDOM: Cecilie Martinsen flankert av f.v. Olav H. Selvaag og Frederik Selvaag

Lover å bli lengre i jobben enn Olav Line

Selvaag Eiendom har ansatt Cecilie Martinsen som ny administrerende direktør. Hun lover å sitte lenger i stillingen enn Olav Line som i august takket for seg etter under ett år i sjefsstolen.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, jeg har tenkt å være i Selvaag lenge. Så lenge jeg føler at jeg kan bidra, så ønsker jeg å bli værende, sier Cecilie Martinsen.

Vil bidra til videre vekstCecilie Martinsen (48) har hatt ulike lederjobber innen eiendom i 17 år, i ISS Eiendom, Rom Eiendom og NCC Construction. Hun har bred erfaring med utvikling, utleie, salg, drift og forvaltning av eiendom.

– Det er flere grunner til at jeg syntes denne jobben var interessant, men det handler blant annet om at Selvaag er en svært anerkjent aktør og jeg ønsker å være med å utvikle selskapet videre. Selskapet har besluttet å konsentrere sine ressurser rundt Oslo, og det er en strategi jeg har tro på og vil gjennomføre, sier hun.

Det hun gleder seg mest til i den nye jobben er å være med å løfte laget.

– Det jobber mange flinke mennesker i selskapet og jeg gleder meg til å komme i gang og få satt de målene som vi skal jobbe mot, sier Martinsen.

Les også: Nye Skanska-sjefer

Les også: Går til Selmer

– Vi har store ambisjoner for selskapet, og mener Cecilie Martinsen har den kompetansen som kreves for å få til en betydelig vekst, sier styreleder Frederik Selvaag.

Selvaag Eiendom er heleid av Selvaag Gruppen. Selskapet eier over 85 000 kvadratmeter næringslokaler, 1 500 parkeringsplasser og 250 utleieboliger i Norge. BAHR-bygget på Tjuvholmen, som i disse dager selges, og alle butikk- og serveringslokalene på Tjuvholmen er blant de mest kjente eiendommene.

Les også: Ny leder for Veidekke-selskap

Les også: Plan- og bygningsrettsekspert går til Simonsen Vogt Wiig

Les også: Hentet fra Hent

Selskapet har også en rekke hel- og deleide tomter og utviklingsprosjekter i Stor-Oslo. Verdijustert balanse er omkring 6,5 milliarder kroner.

Martinsen overtar etter Olav Line, som har fratrådt sin stilling for å begynne i Mustad Eiendom. Hun tiltrer i januar, og styreleder Frederik Selvaag vil lede selskapet i mellomperioden.

Powered by Labrador CMS