80 LEILIGHETER: Kantor terrasse i Kolbotn sentrum.

Peab-avtale til 192 millioner kroner

For en kontraktssum på 192 millioner kroner skal Peab bygge Kantor terrasse i Kolbotn sentrum. Byggherre er Kantor Terrasse AS ved eier Lars Gravermoen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi setter stor pris på tilliten fra byggherren. Kantor Terrasse passer godt inn i Peabs portefølje, med tanke på den erfaring og kompetanse vi kan tilføre denne typen boligprosjekt, sier administrerende direktør John Ivar Mejlænder-Larsen i Peab.

Les også: Storkontrakt for Veidekke i Horten

Les også: Ny kontrakt til Betonmast

To byggetrinnPeab er totalentreprenør i byggprosjektet, som består av to boligblokker fordelt på to byggetrinn. Første byggetrinn startet i sommer med rivearbeider på tomta. Grunnarbeidene kom i gang i august, og oppstart på betongarbeider er rett rundt hjørnet.

− Vi har hatt en konstruktiv prosess i forkant av byggestarten. Byggherren er åpen og engasjert, og sammen har vi funnet løsninger som vi mener vil gi god kvalitet i bygget og en god gjennomføringsprosess, fastslår distriktssjef Torbjørn Mehus i Peab.

Les også: Bygger for Base Property

Les også: Strøm Gundersen bygger for Rom Eiendom

Populære leiligheterProsjektet har slått an i boligmarkedet, og første byggetrinn er nesten utsolgt.

− Det finnes knapt en mer sentral beliggenhet i Kolbotn, og vi har allerede en god del navn på ventelisten for byggetrinn to. Det legges ut for salg på nyåret dersom alt går etter planen, opplyser Gravermoen.

Blokkene består av fire og fem boligetasjer over bakkeplan, i tillegg til to underetasjer med parkeringskjeller. Det skal også bygges noen mindre næringslokaler i første etasje på gateplan mot Kolbotn Torg.

Totalt bruttoareal for begge byggetrinnene er 14 100 m2, og siste overlevering av andre byggetrinn er planlagt til mai 2018.

Les også: Skanska bygger for OBOS på Lambertseter

Les også: Veidekke Entreprenør vant anbud

Powered by Labrador CMS