Karriere:

NY I WIERSHOLM: Andreas Gustavson.
NY I WIERSHOLM: Andreas Gustavson.

Wiersholm styrker eiendomsteamet

Har ansatt Andreas Gustavson som senioradvokat. Skal primært jobbe med eiendomstransaksjoner.

Publisert

Gustavson kommer fra stilling som internadvokat hos Scatec ASA, og jobbet før det flere år i eiendomsavdelingen i BAHR. I Wiersholm vil han primært jobbe med eiendomstransaksjoner, men vil også bidra innenfor utvikling og i samspillet mellom eiendom og fornybar energi.

På spørsmål om hvorfor Gustavson nå har valgt å returnere til advokatbransjen etter rundt to år som klient, svarer han:

- Jeg har hatt to fine og lærerike år i Scatec, men fant ut at tiden var moden for å returnere til rådgiverrollen. Jeg tar med meg svært gode erfaringer fra klientsiden videre i mitt arbeid hos Wiersholm, og jeg tror helt klart at dette vil bidra til å gjøre meg til en bedre rådgiver for våre klienter.

Det var ikke tilfeldig at han valgte Wiersholm som arbeidsplass.

- Jeg hadde en flott tid i BAHR, men da jeg skulle returnere til advokatbransjen var det fristende å forsøke noe nytt. Wiersholm har alltid fremstått som en av de fremste aktørene i bransjen, med et sterkt faglig og sosialt miljø. At jeg hadde en god relasjon til Stig Bech fra vår felles tid BAHR, var selvsagt heller ingen ulempe, og jeg gleder meg til å bli en del av teamet i Wiersholm.

- Vi er i en kraftig vekstfase og har aldri hatt mer å gjøre. Gjennom ansettelsen av Andreas har vi styrket helheten i vår bistand. I denne totalpakken inngår hele eiendommens kretsløp, fra tomtekjøp og utvikling, via finansiering, (re-)strukturering, regulatorisk, entreprise, utleie og forvaltning, samt tvistehåndtering – og ikke minst transaksjoner i alle former og varianter, sier Tom Rune Lian, leder av eiendomsteamet i Wiersholm.

- Andreas er en meget erfaren advokat, og ikke minst en usedvanlig hyggelig fyr – som ikke akkurat gjorde vurderingene om innplassering i teamet vanskeligere, legger Lian til.

Powered by Labrador CMS