Utvikling:

SETTER FOTEN NED: Bærum kommune vil ikke ha dette prosjektet på Bekkestua, med mindre det blir større enn det som til nå er omsøkt.
(Ill. Puls Arkiktekter)
SETTER FOTEN NED: Bærum kommune vil ikke ha dette prosjektet på Bekkestua, med mindre det blir større enn det som til nå er omsøkt. (Ill. Puls Arkiktekter)

Vender tommelen ned fordi prosjektet er for lite (+)

Bærum kommune sier nei. Og Fylkesmannen sier seg enig.

Publisert

Estate Nyheter har tidligere omtalt dette boligprosjektet på Bekkestua i Bærum, hvor den tidligere fotballproffen Alf-Inge Håland har vært involvert gjennom selskapet Bekkestua Panorama. Håland solgte seg imidlertid ut av prosjektet i fjor, og satt igjen med en gevinst på 3,9 millioner kroner. Bekkestua Panorama er nå oppløst.

Prosjektet består av flere tomter, og i ettertid har hjemmelshaverne til et par av eiendommene satt utviklingen i bero. En av grunneierne har valgt å gå videre med egne planer for sin tomt, men kommunen har stilt seg negativ til utbyggingen.

Bærum kommune vil ikke gi dispensasjon fra reguleringsplanens krav om sammenføyning av eiendomsgrensene innenfor planområdet. Det vises til at kravet skal sikre at området bygges ut under ett og at man således sikrer fellesløsninger som adkomst, parkering med videre.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.