Karriere:

TIL VESLEFRIKK: Vegar Skredlund.
TIL VESLEFRIKK: Vegar Skredlund.

Vegar Skredlund blir utviklingsdirektør i Veslefrikk

Vegar Skredlund er ansatt som utviklingsdirektør i den nye boligutvikleren til Petter Stordalen, Ketil Skorstad og Tom André Svenning-Gultvedt.

Publisert

38 år gamle Vegar Skredlund kommer fra stillingen som prosjektmegler av nye boliger i Sem & Johnsen, og har vært eiendomsmegler i 17 år. Han har solgt rundt 3.500 boliger, og har i all hovedsak jobbet som prosjektmegler for de fremste utviklerne i Oslo-regionen.

– Vegard har en enorm kompetanse om markedet og vet hva kundene vil ha. Han er også veldig sterk på å tenke hva som utgjør et godt hjem og et fint bygg, og har blikk for det lille ekstra som skaper bedre boliger som kjøperne vil ha, sier administrerende direktør Tom André Svenning-Gultvedt.

Svenning-Gultvedt startet opp Veslefrikk Eiendom etter å ha vært utviklingsdirektør i Solon Eiendom siden 2010. Han fikk med seg investorene Petter A. Stordalen og Ketil Skorstad på eiersiden på ambisjonene om å bygge et eiendomsselskap som skal utvikle boliger med høy kvalitet.

Veslefrikk har allerede flere spennende utviklingsprosjekter på radaren, og med ansettelsen av Skredlund faller en viktig brikke på plass for selskapets vekstambisjoner, opplyser Svenning-Gultvedt.

– I Solon Eiendom var Vegar den aller viktigste samarbeidspartneren min. Han bidro til å bygge opp merkevaren, salgsstrategien og prosjektutviklingen i selskapet. Uten Vegar ville Solon sett annerledes ut, hatt færre salg og mindre attraktive prosjekter. Denne nøkkelrollen får han i enda større grad i Veslefrikk.

Vegar Skredlund sier at det etter mange år som megler var naturlig å tenke på neste epoke i karrieren.

– Folkene bak Veslefrikk er høyt kompetente, og de har ulike styrker og ulik bakgrunn som kommer til å bidra sterkt til at selskapet kan sette tydelige spor. Her er det klare og tøffe ambisjoner om å dra boligutviklingen til et høyere nivå, og vi skal tenke litt «utenfor boksen» - både alene og i samarbeid med andre fremoverlente utviklere. Dette var en mulighet jeg bare måtte gripe, og jeg gleder meg til å bidra med mitt. Det eneste som gjorde beslutningen litt vanskelig, var det å måtte forlate landets ledende nybyggkontor gjennom en årrekke – Sem & Johnsen Nye Boliger, sier Skredlund.

Han begynner som utviklingsdirektør i Veslefrikk 1. august.

Powered by Labrador CMS