FRA CBRE TIL VATNE PROPERTY: Martin Eggen Mogstad.
FRA CBRE TIL VATNE PROPERTY: Martin Eggen Mogstad.

Vatne Property ansetter

Vatne Property har ansatt Martin Eggen Mogstad som Senior Associate.

Publisert

Martin Eggen Mogstad begynte som Senior Associate den første mars. Han har de siste fem årene jobbet med eiendom, og blant annet vært leder for verdivurdering og analyse i Fredensborg og vært Head of Valuation i CBRE. I Fredensborg var han kollega med Lasse Reiersen i Vatne Property, som leder eiendomssatsingen til Runar Vatne.

– Vi er glade for å ha fått på plass Martin som Senior Associate - han får ansvaret for verdivurdering og analyse hos oss. Vi har ambisjoner om ytterligere vekst i årene fremover. Med sin faglige kunnskap og erfaring vil Martin være en sterk bidragsyter til den videre utviklingen, sier Reiersen.

Vatne Property har giret opp eiendomssatsingen de seneste årene, med flere ansettelser. Lasse Reiersen ble hentet inn sommeren 2018. Han er Head of Real Estate i Vatne Property. Siden har Vatne Property ansatt flere. I fjor ble Einar Futsæther ansatt som Head of Real Estate Investments, mens Marius Flood ble ansatt som business manager. Og rett før jul ble det klart at Vatne Property kjøpte en portefølje med 300 leiligheter i Sverige fra SPG.

Powered by Labrador CMS