Aktuelt:

FULLT HUS: Som vanlig var det fullt hus da Ung i Næringseiendom hadde nettverkstreff.

Ung i Næringseiendom satset på de alle nyeste

Foreningen Ung i Næringseiendom hadde nettverkstreff denne uken, med spesielt fokus på de aller nyeste i bransjen.

Treffet, som ble avholdt onsdag dem 25. mai, hadde VIA og Artntzen de Besche som vertskap. Med spesielt fokus på de nyeste tilskuddene til eiendomsbransjen, ønsket styret medlemmer som ikke har vært på treff før velkommen til mingling før dørene åpnet for resten av nettverket.

Etter minglingen ønsket Nina Ranum fra VIA og Thomas Øslebø fra Arntzen de Besche velkommen på vegne av vertskapet. Fokus på treffet var kvalitet, i arkitektur og menneskene. Johanne Borthne fra Powerhouse snakket om hvordan store bygg kan tilføre viktige kvaliteter. I samtale med Maren Bjerkeng trakk hun frem hvordan Rotterdams ja-innstilling skaper muligheter for det uventede.

– I VIA er det en stor kvalitet å ha åpnet opp og lagt til rette for liv på bakkeplan, samtidig som man har store bygg som harmonerer med omgivelsene, sa Maren Bjerkeng.

– I tillegg har du byens beste utsikt som en stor kvalitet for de som jobber her, ikke bare de som besøker området, la Johanne Borthne til.

Nina Hage, Executive Vice President i Bulk Industrial Real Estate, holdt et foredrag om å bygge sterke lag, ledelsesfilosofi, innovasjon og bærekraft. Med filosofien om at alle kan bidra og lærdommer fra Forsvaret i bunn, gav hun publikum tips om å rett og slett snu organisasjonskartet opp ned, for å forstå hvordan man kan jobbe bedre sammen. Hage poengterte at man som leder skal legge til rette for at kolleger på teamet får bidratt med det de er gode på. Da er komplementære ferdigheter viktig, minnet hun salen på.

Kvelden ble avsluttet med mat og musikk på takterrassen til Arntzen de Besche, som er en av de største leietagerne i VIA.

k– Ung i Næringseiendom er en viktig bransjearena. Vi er glade for at vi fikk vise frem VIA og våre flotte kontorer til medlemmene», var budskapet fra Erlend Husebye Haug i Arntzen de Besche, på vegne av vertskapet.

Powered by Labrador CMS