Bolig:

FORTETTING: I løpet av noen år kommer dette prosjektet opp.

Trår til med 295 leiligheter

Prosjektet til over 700 mill skal fordeles på fem blokker. Alle boligene blir miljøsertifisert.

Publisert Sist oppdatert

OBOS Nye Hjem og AF Eiendom lanserer nå boligprosjektet Midt, på Skårersletta i Lørenskog. Det skal inkludere et aktivt bygulv med næringsaktører til glede for både beboerne og resten av nærområdet ifølge en pressemelding.

Boligstørrelsen varierer fra 23 til 112 kvadratmeter, parkeringsplass i kjeller kommer i tillegg for flere av dem. Første salgstrinn som inneholder størrelser mellom 30 og 99 kvadratmeter er priset fra 2,5 til 10 millioner kroner. Det gir en kvadratmeterpris på mellom 60.000 og 100.000.

Totalentreprisen er verdt 714 millioner nettokroner omfatter totalt 35.000 kvadratmeter. Det inkluderer riving av eksisterende bygningsmasse.

Prosjektet er en de av fortettingen i sentrumsområdet rundt Skårersletta. Rivemannskapene rykker inn om noen uker, mens selve byggingen begynner til høsten. Ferdigstillelse av forventes i fjerde kvartal 2024.

- Vi har lang fartstid på Lørenskog med utvikling og bygging av nabolagene Rolvsrud Park og Thurmannskogen. Sammen med OBOS ser vi frem til å fortsette å være med å utvikle Lørenskog, sier direktør Otto Christian Groth i AF Eiendom.

Boligene skal miljøsertifiseres gjennom BREEAM-NOR, det sikrer ifølge en pressemelding en systematisk tilnærming til miljøledelse og fokus på å skape mer miljøriktige boliger.

Powered by Labrador CMS