SOLGT: Grini Næringspark 8 i Bærum.
SOLGT: Grini Næringspark 8 i Bærum.

Realkapital Investor kjøper i Bærum

Overtar Grini Næringspark 8.

Publisert Sist oppdatert

Et selskap kontrollert av Realkapital Investor AS overtok 8. april samtlige aksjer i Grini Næringspark 8 Invest AS fra syndikat tilrettelagt av Clarksons Platou.

Grini Næringspark 8 Invest AS eier eiendommene Grini Næringspark 8 som består av 11 920 kvadratmeter kombinasjonsbygg.

– Vi er takknemlige for å ha fått muligheten til å erverve en kombinasjonseiendom med svært god beliggenhet i Grini Næringspark. Grini Næringspark er den mest sentrale næringsparken i Bærum kommune og det er til nærmet null ledighet i næringsparken, sier Anders Brustad-Nilsen, partner i Realkapital Investor.

– Vi opplever god etterspørsel etter kombinasjonslokaler med sentrale beliggenheter i Stor-Oslo. Eiendommen er blant annet utleid til Leos Lekeland og Vianor. Reguleringen for eiendommen er forretning, kontor og industri som gir oss en god fleksibilitet for videre utvikling av eiendommen, fortsetter han.

LES OGSÅ: Realkapital Investor kjøper for en halv milliard (+)

Realkapital Investor er en industriell eiendomsaktør med fokus på Oslo-regionen. Selskapet ble etablert i 2002 og forvalter i dag 15 eiendommer med markedsverdi på ca. 4 milliarder kroner fordelt på 175 000 kvadratmeter.

Partene har ikke oppgitt noen transaksjonssum for eiendommen.

– Betydelig avkastning– Vi har eid eiendommen siden høsten 2015, og styret og forvalter hadde absolutt en intensjon om å være langsiktig eier av eiendommen. Et godt marked sammen med et aktivt eierskap og forvaltning av eiendommen gir investorene nå en betydelig avkastning og valgte derfor å selge, sier Hans Martin Haug i Clarksons Platou.

Clarksons Platou Real Estate er en av de ledende tilretteleggerne for direkteinvesteringer i næringseiendom i det nordiske markedet for eiendomsinvestorer og utviklere. Selskapet leverer tjenester innen strukturering, kjøp og salg, rådgivning og forvaltning av næringseiendom i det nordiske markedet.

Juridisk rådgiver for selger var advokatfirmaet Thommessen, mens advokatfirmaet Arntzen de Besche bistod kjøper.

Powered by Labrador CMS