Aktuelt:

DOBLET: Dette er mannen som gikk mer enn dobbelt over prisantydningen.
DOBLET: Dette er mannen som gikk mer enn dobbelt over prisantydningen.

Budrunden gikk helt av skaftet, nå vet vi hvem som vant

Da Estate Nyheter i juni skrev om budrunden som løp fullstendig løpsk, fikk vi ikke vite hvem kjøperen var.

Publisert Sist oppdatert

Næringstomta Sessvollvegen 59 ligger inntil E6 på Dal i Eidsvoll kommune som en del av Ørn industrifelt. Oslo kommune har eid den i mange år, men bestemte seg tidligere i år for å selge siden de ikke hadde bruk for den mer.

Prisantydningen for de 34 målene var 23 millioner kroner, men da røyken fra budrunden hadde lagt seg, lå det 55,5 millioner kroner på bordet.

- God synlighet fra E6 og størrelsen trakk spesielt opp den gode interessen. Det er ikke så mange så store tomter til salgs i dette området. Vi så ikke for oss dette og er selvsagt strålende fornøyde, sa megler Øyvind Thorberg Simonsen i Privatmegleren Brustad og Partnere til Estate Nyheter i juni.

Alt han kunne sin om kjøperen da var at det var en trønder.

- Ikke høyt priset

Nå melder Romerikes Blad at kjøperen er Trondheim-baserte Nidarholm Invest som eies av investor Tor Blaasmo. Han vant budrunden som startet med seks budgivere, og mener prisen er forsvarlig.

– Vi tar jo en risiko, men det har gått bra før. Med de tomteprisene vi vet er i området, og med den etterspørselen det er etter næringsareal her, så kan vi vel i alle fall si at tomta ikke akkurat var høyt priset, sier han.

Nå skal Blaasmo ifølge lokalavisen finne en samarbeidspartner som for å utvikle eiendommen med, men har ingen konkrete avtaler på hvem som kan komme til å flytte inn på området.

Trønderen eier næringseiendommer blant annet i Trondheim, Nannestad og Eidsvoll.

Powered by Labrador CMS