Karriere:

NY JOBB: Kitty Colbjørnsen Aarseth.
NY JOBB: Kitty Colbjørnsen Aarseth.

Kitty Colbjørnsen Aarseth går til Consigli

Hun er arkitekt og har jobbet med optimalisering av leiligheter som administrerende direktør i Parallelo, og senest med prosjektutvikling i Obos. I mai begynner hun i Consigli.

Publisert Sist oppdatert

- Det er veldig fint å få Kitty Colbjørnsen Aarseth, som har jobbet med optimaliseringsproblemstillingen fra arkitektfaglig side i flere år, ombord for å lede vår tjenesteutvikling på området. Vi har allerede kapital og et solid team på plass som kan lage løsningene, så rammebetingelsene er gode for at vi skal klare å lage verdifulle tjenester sammen med henne, sier administrerende direktør Janne Aas-Jakobsen i Consigli.

Ingebjørg Daee, Janne Aas-Jakobsen, Colbjørnsen Aarseth i Consigli.
Ingebjørg Daee, Janne Aas-Jakobsen, Colbjørnsen Aarseth i Consigli.

Dette selskapet bruker ulik teknologi innen kunstig intelligens og matematisk optimering for å skape innsiktsfulle beslutningsunderlag for byggherrer og totalentreprenører.

Nå har de satt i gang ulike prosjektgrupper med kunder, innen både leilighetsoptimalisering, hotellromoptimalisering og ikke minst optimalisering av tekniske installasjoner. Aktører som Møller Eiendom, Entra, Selvaag Eiendom, Heldal Eiendom, Nordr, Neptune Properties, Heimdal Bolig og NCC er med på utviklingen.

- Leiligheter og rom er noe vi trenger på veien til å kunne optimalisere de tekniske installasjonene, så dette arbeidet er godt i gang selv om vi ikke har kommunisert dette som egne tjenester tidligere, påpeker hun.

Powered by Labrador CMS