Utvikling:

I SAMARBEID MED NCC: SPG har solgt halvparten av boligene i dette prosjektet. Nå starter byggingen.

SPG bygger 145 boliger i Stockholm

Scandinavian Property Group (SPG) starter byggingen av 145 boliger fordelt på fire leilighetsblokker i Tyresö, som ligger ca. 15 km. syd for Stockholm sentrum.

Publisert

SPG fortsetter med dette sitt samarbeid med NCC, og har signert ytterligere en totalentreprise som omfatter hele prosjektet i Tyresö. De fire boligblokkene med tilhørende garasje ligger på en høyde med utsikt over Tyresö sentrum, og de 145 enhetene bygges med høy standard.

- SPG kjøpte tomten i Tyresö i 2017, og vi har de siste tre årene arbeidet konstruktivt med planmyndighetene for å skape et attraktivt og gjennomførbart prosjekt. Byggetillatelsen er gitt og 50 prosent av boligene er allerede solgt, så dermed kan byggingen av de 145 boligene starte, sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.

- Det er veldig spennende at vi nå kan sette i gang vårt andre prosjekt med SPG – denne gangen i Tyresö, med nærhet til både byen og skjærgården. I utviklingen av prosjektet har funksjonalitet, design og økonomi stått i fokus. Målsettingen har vært leiligheter med effektive planløsninger, god kvalitet og med lave vedlikeholdskostnader, sier Kim Tornell, forretningssjef NCC Building.

Powered by Labrador CMS