SJØNÆRT: Prosjektet skal bygges så nærme sjøen som mulig.

Snart klart for ytterligere 41 leiligheter ved sjøen

Prosjektet skal bygges på ei 250 mål stor tomt med ei kystlinje på halvannen kilometere.

Publisert

Agnes Utvikling og Larvik Boligbyggelag har signert kontrakt med Betonmast Buskerud-Vestfold om å bygge ytterligere 41 borettslagsleiligheter i to bygninger i prosjektet Sjøparken i Stavern. Kontrakten er på om lag 136 millioner kroner eksklusiv moms ifølge en pressemelding.

Byggestart er planlagt i første kvartal 2023, og prosjektet er planlagt ferdigstilt i fjerde kvartal 2024.

Sjøparken – en ny bydel

På området til gamle Agnes Fabrikker, med Stavern som nærmeste nabo, er en ny bydel under utvikling- Sjøparken Agnes. Tomta utgjør til sammen 250 mål og har en kystlinje på halvannen kilometer. 110 mål består av skog og friareal.

Agnes Utvikling bygger der et sjønært og boligområde med både øy- og landbaserte boligprosjekter.

- Omkranset av frodig skog og turstier, svaberg og strender i umiddelbar nærhet og stedets eksisterende og fremtidige næringsområder, ligger alt til rette for at Sjøparken skal være et godt sted å jobbe, bo og nyte livet, påpeker FrodeS Sørensen fra Agnes Utvikling.

Fornøyd byggherre

– Vi er svært fornøyd med en entreprenør som Betonmast. Begge parter ser verdien av gode samspillsfaser. Disse fasene styrker samarbeidet og gir et bedre prosjekt som resultat. Vi ser fram til videre utvikling av Sjøparken og et fortsatt godt samarbeid med entreprenør, uttaler Frode Sørensen fra Agnes Utvikling.

Disse boligene varierer fra 61 til 104 kvadratmeter med priser mellom 4,65 og 10,5 millioner kroner. Dette inkluderer parkeringsplass i felles p-kjeller.

Prosjektet har ifølge pressemeldingen truffet godt i markedet lokalt, regionalt og nasjonalt og leilighetene har solgt godt.

Flere prosjekter i Sjøparken

Betonmast Buskerud-Vestfold er godt i gang med byggingen av 16 leiligheter i Agnespassasjen, etter byggestarten i mai. Disse leilighetene forventes overlevert i tredje kvartal 2023, for byggherre er Øy3 Bygg C som eies 50/50 av Linstow og Grendahl Holding. Kontraktverdien her er på 63 millioner kroner.

Partene skal nå starte en ny samspillsfase for bygging av neste byggetrinn, der planen er 17 sjøhus samt lavblokker. Neste fase skal starte høsten 2023 hvis alt går etter planen.

– Dette blir et flott utviklingsprosjekt som det blir spennende å følge fremover, sier konsernsjef Peter Sandrup i Betonmast.

Powered by Labrador CMS