Karriere:

NY SJEF: Scott Smith
NY SJEF: Scott Smith

Smith blir ny sjef i Cognia Eiendom

Blir sentral for konsernets vekststrategi i årene som kommer.

Publisert

Cognia-konsernet har de seneste årene utviklet datterselskapet Cognia Eiendom til å bli et slagkraftig eiendomsselskap i Østlands-regionen. For å styrke videre satsing i utviklingen av både næringseiendom og bolig, har konsernet ansatt Scott Smith som ny daglig leder i eiendomsselskapet ifølge en pressemelding.

– Med sin brede erfaring fra utvikling av næringseiendom og boliger, er vi svært fornøyd med at Scott ønsker å bidra til vår videre satsing på eiendom. Han har et stort nettverk, personlige ambisjoner og kompetanse, og ikke minst et verdisett som passer inn i Cognias offensive holdning, sier konsernsjef Grant Larsen.

Strategi

Smith skal jobbe tett sammen med Cognias virksomheter innen personbil og lastebil for å bistå med løpende eiendomsbehov, samt bli sentral i utvikling og realisering av konsernets vekststrategi innen andre eiendomssegmenter. Han har utviklet over ti forhandler- og verkstedsanlegg for Toyota og Lexus, og flere kontor-, lager- og logistikkanlegg samt boligprosjekter i Norge, Sverige og Danmark.

Smiths utdannelse inkluderer en Mastergrad i finans, og han er statsautorisert revisor.

Bil-konsernet Cognia har en samlet omsetning på ca tre milliarder kroner, og 650 ansatte fordelt på 20 adresser i Norge. I tillegg til virksomheter innenfor personbil og lastebil, har konsernet en betydelig eiendomsportefølje.

Powered by Labrador CMS