Karriere:

NY PÅ TOPPEN: Silje Sund (nr. to fra venstre) er ny leder av Schjødts eiendomsgruppe, her flankert av f.v. Ditlef Thaulow, Camilla K Lunne og Martin Støren i advokatfirmaet.
NY PÅ TOPPEN: Silje Sund (nr. to fra venstre) er ny leder av Schjødts eiendomsgruppe, her flankert av f.v. Ditlef Thaulow, Camilla K Lunne og Martin Støren i advokatfirmaet.

Skal lede eiendomsadvokatene i Schjødt

Silje Sund er ny leder av Schjødts eiendomsgruppe.

Publisert

Silje Sund (35) er utpekt som ny gruppeleder for Schjødts eiendomsgruppe. Hun begynte som nyutdannet i advokatfirmaet i 2013 og har siden vært en del av firmaets eiendomsgruppe.

- Vi er meget godt fornøyd med at Silje Sund går inn som leder av eiendomsgruppen. Hun er svært dyktig og et åpenbart ledertalent, sier Schjødt-partner Camilla K Lunne.

Advokatfirmaet Schjødt er et av landets ledende advokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund, London og Stockholm. Silje Sund vil blant annet ha fagansvaret for Schjødts eiendomsadvokater, og sikre faglig kvalitet ved målrettet kompetanseutvikling.

- Både eiendomsbransjen og markedet for juridiske tjenester er i stadig utvikling, legger Schjødtkollega Ditlef Thaulow til.

Han peker blant annet på den økte oppmerksomheten på miljø og energi, innovasjon og teknologi, offentlige rammevilkår og compliance, samt nye bruksmønstre for eiendom. Mye av utviklingen drives frem av den yngre generasjonen, og som en ledende kompetansebedrift ønsker Schjødt å ligge i forkant av utviklingen. Ditlef Thaulow mener derfor at det både er viktig og riktig å løfte frem yngre talenter som bidrar til firmaets kompetansebygging.

Silje Sund har allerede god erfaring med å lede team i større arbeidsprosesser, og har blant annet hatt sentrale roller i flere av landets største eiendomstransaksjoner og utviklingsprosjekt.

- Eiendomsgruppen til Schjødt er et stort og ledende fagmiljø med mange dyktige medarbeidere. Jeg gleder meg til å fortsatt være en del av dette, og ikke minst til å få muligheten til å videreutvikle Schjødts eiendomsgruppe, sier Silje Sund.

Martin Støren gleder seg også over at stafettpinnen som eiendomsgruppeleder leveres til nok en intern kandidat som løftes frem og gis muligheter i eiendomsgruppen.

- Det er viktig å planlegge for fremtiden og bygge ledere. Det er også et klart signal til våre øvrige ansatte om at vi gir yngre talenter muligheter. For noen år siden fikk Camilla, Ditlef og jeg tillit, og vi ønsker allerede nå å trekke frem de som kommer bak oss. Vi gleder oss derfor til å arbeide sammen med Silje fremover og bygge videre sammen, sier Martin Støren.

Powered by Labrador CMS