Utvikling:

REHABILITERES: Tordenskiolds gate 12 I Oslo sentrum.
REHABILITERES: Tordenskiolds gate 12 I Oslo sentrum.

Seltor bygger for Entra

Seltor AS og Entra ASA har signert kontrakt om en omfattende rehabilitering av Tordenskiolds gate 12 i Oslo.

Publisert

Det er signert avtale med én leietaker – advokatkontoret Schjødt, og denne leietakeren skal leie hele bygget bortsett fra handels- og næringsarealene i byggets plan 1.

Tordenskiolds gate 12 ble bygget i 1935-37 for Oslo Trygdekasse og bygget er sentralt plassert i Oslo sentrum med utsikt over Rådhusplassen. Bygget omkranses av gatene Rådhusplassen, Rosenkrantz gate, Otto Sverdrups gate og Tordenskiolds gate, og bygget har fasader mot samtlige fire gater.

Byggets størrelse er ca. 13 000 m2 BRA som er fordelt på åtte etasjer, pluss en kjelleretasje og en teknisk etasje på tak.

Bygget skal totalrehabiliteres innvendig og tilpasses leietakers bruk og ønsker. Det er en tydelig miljøstrategi i prosjektet hvor blant annet U-verdi skal oppgraderes, fokus på CO2-regnskap og bygget skal miljøsertifiserers i henhold til BREEAM NOR In-Use.

Bygget innehar også verneverdige elementer som skal ivaretas og rehabiliteres.

- Seltor AS er stolt over å bli valgt som totalentreprenør i dette prosjektet og vi gleder oss til å komme i gang med et flott og spennende prosjekt. Vi takker Entra for tilliten, sier administrerende direktør Stian Råmunddal i Seltor.