BYGGESTART: Dette SPG-boligprosjektet på Gjettum planlegges igangsatt i sommer.

Salgsgrad på 70% - byggestart til sommeren

Etter salgssuksess i 2023 vedtar Scandinavian Property Group nå byggestart i Vallergrenda og planlegger for byggestart til sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Vallergrenda er et prosjekt på Gjettum utviklet på en tomt kjøpt fra Bærum kommune i 2020. Her realiserer Scandinavian Property Group (SPG) «det gode nabolag», et mangfoldig bomiljø med fokus på mangfold, inkludering og godt naboskap.

Her skal det etableres boliger til førstegangskjøper, unge voksne med funksjonsnedsettelse, økonomisk vanskeligstilte med startlån fra Husbanken og «downsizers».

I det som uten tvil er det mest krevende boligmarkedet vi har sett på mange år, sikret vi en salgsgrad på 70 prosent fra lansering i juni til desember. At prosjektet har vært en så stor salgssuksess er ingen selvfølge i et tøft boligmarked, parallelt med generelt tøffere økonomiske tider for mange, sier Markus Erlandsen, partner i SPG.

- Har appellert til kjøpegruppene

- Dette viser at Vallergrenda er et attraktivt boligprosjekt der fokuset på mangfold, godt naboskap og gode boliger har appellert til alle de ulike kjøpegruppene, legger han til.

Totalentreprenør i prosjektet vil være BundeBygg AS, som også har bistått SPG i utviklingen av prosjektet.

- Vallergrenda representerer et mangfoldig bomiljø der vi sammen med SPG har fokusert på inkludering, godt naboskap og kvalitetsboliger for ulike kjøpegrupper. Vi ser frem til å bidra til å skape et flott nabolag der alle trives og føler seg hjemme. Vi gleder oss til å sette spaden i jorden til sommeren, sier Ole Kristian Berg, administrerende direktør i BundeBygg.

Vallergrenda er ikke det eneste prosjektet SPG har innenfor konseptet «det gode nabolag».

- Med salgssuksessen vi har hatt i Vallergrenda har vi fått bevist at dette er et attraktivt konsept som markedet ønsker, og vi tar det med oss i andre prosjekter. Vi har et tilsvarende prosjekt på Hamar – Ankerhagen – hvor vi også opplever stor interesse for dette konseptet, sier Markus Erlandsen i SPG.

Powered by Labrador CMS