NY ENTREPRISEPARTNER: Stian Heimdal.
NY ENTREPRISEPARTNER: Stian Heimdal.

Rykker opp i Arntzen de Besche

Stian Heimdal er ny entreprisepartner i advokatfirmaet Arntzen de Besche.

Publisert Sist oppdatert

Stian Heimdal har betydelig erfaring innenfor entrepriserett og bistår byggherrer, entreprenører og rådgivere i alle faser av byggeprosjekter. Han har også erfaring med bygge- og anleggssektorens tilgrensende rettsområder.

LES OGSÅ: Nye advokatpartnere i BAHRs eiendomsavdeling

Heimdal har tidligere vært advokat i Veidekke Entreprenør og AF Gruppen, i tillegg til erfaring som advokat i Arntzen de Besche.

– Jeg setter stor pris på tilliten Arntzen de Besche har gitt meg, sier Stian Heimdal.

– Firmaet har alltid hatt kompetente medarbeidere og sunne verdier, noe som gjør det gøy å være på jobb. Med Knud Jacob Knudsen i front har Arntzen de Besche på kort tid bygd opp et sterkt entrepriseteam, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

LES OGSÅ: Ny mann i Bing Hodneland

– Det er spesielt hyggelig å ta opp nye partnere fra egne rekker, uttaler Knud Jacob Knudsen, leder av entrepriseavdelingen i Arntzen de Besche.

– Stian Heimdal har vist strålende evner til teambygging og utvikling av klientrelasjoner. Med sin erfaring fra ledende entreprenørselskaper har hans rådgivning et praktisk tilsnitt som få kan matche. Vi er sikre på at entrepriseavdelingen vår vil løftes enda noen hakk med Stian i sin nye rolle, sier Knudsen.

LES OGSÅ: Rykker opp i Selmer