Transaksjon:

KJØPER MER I ÅSSIDEN: Realkapital Investor er nå på sin andre transaksjon på kort tid i Åssiden Næringspark.
KJØPER MER I ÅSSIDEN: Realkapital Investor er nå på sin andre transaksjon på kort tid i Åssiden Næringspark.

Realkapital Investor kjøper fra Edgar Haugen (+)

Et selskap kontrollert av Realkapital Investor AS overtok 15. januar 2021 samtlige aksjer i Ing. Rybergsgate 44 AS fra Edgar Haugen-selskapet Ragde Eiendom.

Publisert

Selskapet eier eiendommen Ingeniør Rybergs gate 44. Eiendommen er en handels-, verksteds- og kontoreiendom med en bygningsmasse på 5 700 kvadratmeter.

Ingeniør Rybergs gate 44 omtales som en velfungerende eiendom med blant annet Fagmøbler, Riis Bilglass og Snap Drive som leietakere. Eiendommen har et ledig lokale i 1. etasje med direkte adkomst fra gateplan som egner seg godt for utleie til showroom, kontor eller verksted.

- Vi overtok Ingeniør Rybergs gate 101 i 2019 og er svært fornøyd med å kjøpe ytterligere en eiendom i Åssiden Næringspark. Her har vi erfart god etterspørsel etter ledige lokaler den siste tiden og ser økende interesse fra service-, kontor-, opplevelse- og treningsaktører. Vi tror denne trenden vil fortsette med økt boligutvikling på Åssiden, sier Anders Aasand i Realkapital Investor.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.