KJØPER OG HENTER PENGER: Polaris Eiendom-sjef Rolf Thorsen har nylig kjøpt to eiendommer og hentet inn 100 millioner i ny egenkapital.

Polaris kjøper to eiendommer i Tromsø

Det nordnorske eiendomsselskapet Polaris Eiendom har kjøpt Sjøgata 8 og 10 i Tromsø, samt hentet inn 100 millioner kroner i en emisjon.

Publisert

Det er Total Eiendom, som er en del av Bård Sverdrups William Eiendom-konsern, som selger eiendommene Sjøgata 8 og Sjøgata 10 i Tromsø til Polaris Eiendom. Begge eiendommene er nettopp pusset opp.

Etter kjøpet har Polaris dermed også sikret seg naboeiendommene til sine eiendommer Fredrik Langes gate 19-23.

Sjøgata 8 har et areal på rett under 4.000 kvadratmeter og har leietakere som KPMG. Sjøgata 10 er et gammelt patrisierhus på rundt 800 kvadratmeter.

Samtidig har Polaris Eiendom hentet inn rundt 100 millioner kroner i en emisjon. Det er Clarksons Project Finance som er tilrettelegger for emisjonen på 100 millioner kroner.

– Vi i Clarksons Project Finance er takknemlige for å ha bistått Polaris Eiendom med en suksessfull emisjon, og har stor tro på ledelsens videre arbeid med byutvikling i de største byene i Nord-Norge og fortsatt verdioptimalisering av en svært attraktiv eiendomsportefølje, skriver Christoffer M. Norén i Clarksons Real Estate Investment Management på LinkedIn.

Powered by Labrador CMS