SELGER: Christian Ringnes selger fordi prisen ser fornuftig ut.
SELGER: Christian Ringnes selger fordi prisen ser fornuftig ut.

Ringnes solgte mer i sentrum (+)

Christian Ringnes’ Victoria Eiendom har solgt en eiendom i Karl Johans gate.

Publisert

Christian Ringnes startet fjoråret med å gjennomføre flere salg. Eiendomsspar solgte hotelleiendommen Scandic Helsfyr til Storebrand i januar for milliardbeløp. Og da Eiendomsspar la frem rapporten for første kvartal, ble det kjent at Eiendomsspar hadde solgt flere eiendommer, som ga en samlet gevinst på over 725 millioner kroner. Eiendomsspar solgte alle aksjene i Ingeniørenes Hus, eiendommen Parkveien 35 i Vika og deres 50/50 eide Rue Notre Dame des Victoires i Paris.

Samtidig jobbet Christian Ringnes’ Victoria Eiendom med å selge Karl Johans gate 12J med en prisantydning på 500 millioner kroner. Dette salget ble imidlertid lagt på is på grunn av koronasituasjonen. Mot slutten av året ble salgsprospektet nok en gang sendt rundt til interessenter, og nå har eiendomsfondet til Malling & Co kjøpt eiendommen. Ifølge Finansavisen er prisen rundt 500 millioner kroner.

– Victoria Eiendom selger ikke fordi det nødvendigvis er så smart å selge, men fordi prisen ser fornuftig ut. På grunn av coronapandemien stoppet prosessen opp i fjor vår, men eiendommen ble solgt like før jul, sier Christian Ringnes til Finansavisen.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.