FRA CREATE SOLUTIONS: Per Haaheim går fra Create Solutions til Life@Work.
FRA CREATE SOLUTIONS: Per Haaheim går fra Create Solutions til [email protected]

Per Haaheim blir salgssjef i proptech-selskapet Life at Work

Per Haaheim er ansatt i stilling som salgssjef i [email protected]

Publisert Sist oppdatert

Per Haaheim kommer fra Create Solutions hvor han var salgsansvarlig og partner de siste 5 årene. Tidligere har Haaheim vært partner og daglig leder i Realinform.

– Vi er meget glade for at Per Haaheim har vist oss tillit ved å takke ja til stillingen som salgssjef i [email protected] Vi er sikre på at Per Haaheim har de egenskaper og den erfaringen som skal til for å bygge selskapet videre i et marked med sterkt behov for digitalisering, sier daglig leder Atle Olsen.

[email protected] er et proptech selskap som knytter brukerne av et bygg sammen med drift og forvaltning, gårdeier og eksterne tjenester. [email protected] er eid av det Smedvig kontrollerte teknologiselskapet Veni, og er i sterk vekst. I dag er det 15 ansatte i [email protected] og selskapet har kontorer i Oslo og Stavanger.

– Mine år med Create-Solutions har vært en fantastisk reise. Jeg ser med stor glede på å få være med å bidra til mer effektivisering og innsikt, for både gårdeiere og leietakere gjennom selskapet [email protected] Mitt engasjement og entusiasme for bransjen er drevet av å kunne bidra med gode produkter, som effektiviserer og forenkler hverdagen for disse aktørene, avslutter Per Haaheim.

Powered by Labrador CMS