SER MULIGHETER: Peder Nærbø vil utnytte mulighetene i et mer volatilt marked.
SER MULIGHETER: Peder Nærbø vil utnytte mulighetene i et mer volatilt marked.

Peder Nærbø henter penger - vil utnytte muligheter

Peder Nærbøs Bulk Industrier vil hente inn kapital fra nye investorer for å utnytte muligheten i dagens volatile marked.

Publisert Sist oppdatert

Bulk Industrier er investeringsselskapet til Peder Nærbø, som er grunnlegger av Bulk Infrastructure-gruppen og kontrollerende eier av Bulk Infrastructure Holding (BIH). Nå vil Nærbø ha med seg eksterne investorer for å kunne være med på potensielle kapitaliseringer av av BIH og for å håndtere den generelle kapitalstrukturen. Bulk Industrier har blant annet obligasjon som er notert på Oslo Børs.

Arctic Securities AS og DNB Markets har blitt hyret inn som tilretteleggere i den potensielle emisjonen i Bulk Industrier.

– Vi venter fortsatt langsiktig vekst i gruppens virksomheter og vi ser også fortsatt spesifikk etterspørsel fra kundene på kort sikt. Jeg mener volatiliteten i dagens marked gir økte muligheter for Bulk Infrastructure til å utvikle seg videre. Etter hvert som den nordiske regionen modnes som en tilbyder av digital infrastruktur til internasjonale markeder, vil Bulk Industrier starte diskusjoner med potensielle investorer som kan støtte opp om strategien og veksten til selskapet sier Peder Nærbø, styreleder i Bulk Industrier.

Powered by Labrador CMS