TROR PÅ OMRÅDET: Oslo Areal har troen på området rundt Akerselva i sentrum.
TROR PÅ OMRÅDET: Oslo Areal har troen på området rundt Akerselva i sentrum.

Oslo Areal Kjøper ved Akerselva

Oslo Areal har kjøpt Christian Krohgs gate 10 av OBOS Eiendom.

Publisert

Oslo Areal har lenge hatt planer for Christian Krohgs gate 2 ve Akerselva. Nå har eiendomsselskapet sikret seg naboeiendommen Christian Krohgs gate 10. Det er OBOS Eiendom som selger eiendommen

Bygget er på 5439 kvadratmeter fordelt på seks etasjer i tillegg til underetasje. Bygget står nå tomt etter at den siste leietakeren har flyttet ut, og Oslo Areal vil nå gå i gang med en konseptvurdering for en utvikling av eiendommen.

– Kjøpet bekrefter Oslo Areal sin satsning på kontoreiendommer nært kommunikasjonsknutepunkt i Oslo-området. Vi er også veldig fornøyd med å få kjøpt naboeiendommen til en av våre allerede eksisterende eiendommer og at vi derigjennom har større muligheter til å bidra til utviklingen av området langs Nedre Akerselva», sier Mona Ingebrigtsen, administrerende direktør i Oslo Areal.

Oslo Areal skriver i en melding at området langs nedre Akerselva og til Oslo S er ett av Oslos mest attraktive kontorområder, og dette vil bare forsterkes i fremtiden med den planlagte utviklingen som er ønsket av både kommunen, næringsliv og eiendomsbesittere.

– Etter et langt eierskap ønsker vi nå å investere i nye eiendommer. Vi har utviklet flere eiendommer i området og skal nå i gang med et nytt kontorbygg i Christian Kroghs gate 35. Vi har solgt til en pris begge parter er fornøyde med. Videre synes vi det har vært en positiv utvikling langs Akerselva og vi tror dette forsterkes i fremtiden, sier Nils Morten Bøhler, konserndirektør næring i OBOS.

Advokatfirmaet Thommessen har vært juridisk rådgiver for Oslo Areal. Pangea Property Partners har vært transaksjonsrådgiver for Oslo Areal.