BYUTVIKLER: Hans Petter Krohnstad vil løfte det forsømte kvartalet han kjøpte i Storgata.
BYUTVIKLER: Hans Petter Krohnstad vil løfte det forsømte kvartalet han kjøpte i Storgata.

Ny podcast: Eiendomsbransjens Charlie Watts

Nå tar Hans Petter Krohnstad opp trommestikkene, og forteller om Søylen-reisen, gjeld, uvennskap, det å ha vært kreftsyk, raske biler, byutvikling og hvorfor det er helt essensielt å jobbe med unge mennesker.

Publisert

Estate er ute med en ny episode av podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne. Denne gangen møter vi Hans Petter Krohnstad, CEO og eier av HCH Eiendom. Han er én av tre gründere bak Søylen Eiendom, og har bidratt til betydelig byutvikling i hovedstaden. Nå står Krohnstad på egne ben. I denne podcasten forteller han om hvordan han møtte Carl Erik Krefting og Runar Vatne, reisen de hadde sammen og hvordan det er å være mellom barken og veden, når hans tidligere partnere havner i en offentlig krangel.

Du blir bedre kjent med den ydmyke forretningsmannen, og forstår hvordan han tenker, hva han satser på akkurat nå og hvorfor byutvikling er viktig for han. Krohnstad deler også fra sitt personlige liv, om hva han lærte av å være kreftsyk, hvorfor han elsker å kjøre raske biler, og hva som er grunnen til at han nå har booket et par timer med en trommeslager.

Podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne er tilgjengelig på Apple podcast, Spotify, Acast og Google podcast. Du kan også høre podcasten ved å klikke på direktespilleren under her:

Powered by Labrador CMS