Transaksjon:

VIKTIG TILSKUDD: – Nardobakken 3 og 4 kan bli en viktig del av stedsutviklingen på Nardo og et viktig tilskudd til Trondheim som studentby, sier Jens Petter Hagen i NREP.
VIKTIG TILSKUDD: – Nardobakken 3 og 4 kan bli en viktig del av stedsutviklingen på Nardo og et viktig tilskudd til Trondheim som studentby, sier Jens Petter Hagen i NREP.

NREP kjøper 579 studentboliger i Trondheim

Nær 600 høymoderne studentboliger med over 800 sengeplasser skifter eier.

Publisert

– Vi er svært glade for at Heimdal Bolig og Øvre Rotvoll har gitt oss tilliten til å overta Nardobakken 3 og 4, som vi tror kan bli en viktig del av stedsutviklingen på Nardo og et viktig tilskudd til Trondheim som studentby, sier Jens Petter Hagen, leder for den norske virksomheten til NREP, i en pressemelding.

Nardobakken 4
Nardobakken 4

Det er Heimdal Bolig som har stått for utviklingen og utbyggingen av Campus Life, som består av to studentboligprosjekter. Nardobakken 4 er ferdigstilt, og stod klart til bruk ved semesterstart sommeren 2020 med 222 studentboliger. Nardobakken 3, som utgjør ytterliggere 357 studentboliger, er under bygging, og skal være klar til innflytting ved semesterstart høsten 2022.

NREP tar nå over studentboligene, og vil drifte dem videre. Ifølge pressemeldingen har studentboligene gode løsninger for fellesområder som møterom, lesesaler, samlingsrom for aktivitet og samvær, samt betjent resepsjon. Prosjektene har en variasjon av forskjellige leiligheter fra ettroms til store femroms leiligheter, som vil dekke varierende behov og ønsker hos studentene.

Studentboligene ligger sentralt på Nardo med kort gangavstand til NTNU. Nærheten til NTNU har gjort studentboligene ettertraktet.

– Med flere hundre på ventelister merker vi en stor etterspørsel etter de studentboligene vi har utviklet. NREP er en solid og tung aktør, som har lang erfaring med å eie og drifte bygg. Vi er helt sikre på at NREP er riktig eier for å kunne ivareta studentboligene på en trygg og god måte for leietakerne, uttaler Roar Munkhaugen i Heimdal Bolig.

Pangea Project Finance har bistått med tilrettelegging av transaksjonen, mens Wikborg Rein og Arntzen de de Besche har vært juridisk rådgiver for henholdsvis NREP og Heimdal/Rotvoll.

Powered by Labrador CMS